LAKTÓZMENTES tejnek majdnem 5%-a cukor. Adhatom a macskámnak?
9-es: Hús és tej között ég és föld a különbség. Megnézem azt az állatot, amelyik a természetben keres egy éppen szoptató tehenet, majd megfeji a mancsaival. Eközben persze a tehén nyugodtan áll.
A tenyésztett macskák pedig különösen érzékenyek a laktózra.
A könyvek és az állatorvossal való konzultációhoz pedig annyi, hogy ha te erre sem vetted a fáradtságot, akkor honnan szeded az információidat?
#11:
"Hús és tej között ég és föld a különbség. Megnézem azt az állatot, amelyik a természetben keres egy éppen szoptató tehenet, majd megfeji a mancsaival. Eközben persze a tehén nyugodtan áll." A hús erőforrás, a természetben is rendelkezésre áll. A tej erőforrás, az embernél a macska rendelkezésére áll. Tehát nincs érdemi különbség. Anyám macskája a bolognai spagettit is szereti, a jó ég tudja miért.
"A tenyésztett macskák pedig különösen érzékenyek a laktózra." Ezt mondom én is, életképtelenre nemesített izék. Az is állatkínzó, aki vásárlás útján támogatja a francia bulldog tenyésztést. Orrsövényferdülésem van, sokkal kisebb, mint azoknak az ebeknek, sejtem milyen rossz lehet nekik.
"A könyvek és az állatorvossal való konzultációhoz pedig annyi, hogy ha te erre sem vetted a fáradtságot, akkor honnan szeded az információidat?" A körülöttem látott macskatartási tapsztalatból. Anyám 5 éves kora óta tart macskát, oltatja, száraz eledelt vesz nekik stb. Kijárnak a mezőre szabadon. Egerésznek, madarásznak és tejet követelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!