Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elpusztultak a kiscicák mit...

Elpusztultak a kiscicák mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az anya cica már egyszer szült tavaly akkor minden rendben volt a kiscicákkal de most szült 3 és fél hete és 2 hétig nem volt semmi baj de 1 hét alatt 4 cica elpusztult 1 van de nem szopizik pedig van teje az anya cicának... próbáljuk etetni cukros tejjel de mi sem értünk annyira hozzájuk... mit csináljak???, nem akarom hogy ő is elpusztuljon
2010. aug. 3. 23:20
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
25%
az en cicam egy heten egyszer enne....fitt akar lenni lehet:P
2010. aug. 3. 23:53
 22/50 anonim ***** válasza:
23:42 vagyok. Leírtam a 23:33-ban. Nekünk bevált. Lehet, hogy akkor a mi macskánk volt érzékeny erre. Szüléskor úgy eltűnt, hogy több napig kereshettük, hogy hol vannak a kiscicák. Így segíteni se tudtunk volna neki, ha valami baj lett volna. Sajnos az unokahúgom véletlenül felfedezte, hogy vannak, boldogan mesélte, hogy milyen aranyos cicákat simogatott. Utána hiába tettük vissza az anyát, nem maradt ott, nem foglalkozott velük, hiába sírtak.
2010. aug. 3. 23:53
 23/50 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azért szült olyan helyre ahol nem találtátok mert nem bízott bennetek a cica mert nekünk bent szült és bízik bennünk nem az anya cicával van baj..
2010. aug. 3. 23:56
 24/50 anonim ***** válasza:

23:42 annyira értek hozzá hogy állatok között nőttem fel. Tehén, kecske, nyúl, csirke, macska, kutya stb. Emellett van egy állatorvos mellett dolgozott, kutyás, kóbor állatokat mentő, rövid ideig tenyésztő nővérem, jómagam pedig biológia tagozatra is jártam nem akármilyen tanárhoz. :)

Nem egy és két kiscicát neveltünk még fel akkor amikor nem volt divat az ivartalanítás és amikor még nem én döntöttem el mi lesz velük. Nem egyszer és nem kétszer szedtem le a tetőnkről a szomszéd vadállat macskájának a kölykeit hogy visszaadjam a szomszédnak és ne ide szüljön. És hiába fújt meg támadott meg utált engem, a kölykeit ugyanúgy gondozta otthon.

Sajnálom a macskátokat de ez normális esetben nem történik meg. A kivétel erősíti a szabályt. De újból megkérdezem te minek hiszel? Annak az egy esetnek ami veled történt vagy a józan észnek, amiket felsoroltam az előbb?

2010. aug. 4. 00:00
 25/50 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, de házi macskáról van szó, nem valami túltenyésztett fajtáról. Nem is nagyon jön be, nem hogy itt bent szüljön. Jobban érzi kint magát, mint hogy egész nap a házban heverésszen. A kosara is a teraszon van, mert ott szeret a legjobban aludni.
2010. aug. 4. 00:00
 26/50 anonim ***** válasza:
persze a cicak tudnak gondolkozni.....aze van a kisagyuk......
2010. aug. 4. 00:01
 27/50 A kérdező kommentje:
nem házi cica hanem félperzsa de úgy nézki mint egy perzsa cica és alapból is legtöbbet benn van a szobába és ő szült benntre nem volt bezárva...
2010. aug. 4. 00:04
 28/50 anonim ***** válasza:

Hát mégis mit vársz? Mi egy normális, emberszerő, jó foglalkozást kapoitt cicából indultak ki nem egy elvadított macskáról! Ha nem szeret titeket sem akkor jóhogy ott hagyja de még az sem általános. Szerintem hány kóbor, vad anyamacskát fogadnak be aki a menhelyen is gondozza tovább a kölykeit pedig megfogták őket? Rendszeresen nézem a menhelyeket és mindig látni.

Azon kívül nem kell lenézni a fajtatiszta macskákat. A macska is érző lény, foglalkozni kell vele nem csak legyinteni hogy hát ó az macska nem baj ha vad...

Kérdező, most látom mennyi idős. Már vehetsz neki kölyöktápot, áztasd be és azzal etesd! Esetleg ha van otthon valami konzerv vagy husi. Tudom luxus de mennyit eszik egy ekkora cica? Nem sokat... Kicsit dörgöld az orrára és akkor talán belejön, vagy az ujjadról add neki. De azért a cukros tejet szerintem inkább ne add neki. Holnaig kibírja amíg veszel neki.

2010. aug. 4. 00:06
 29/50 anonim ***** válasza:
Ja és ezután szerintem te is látod hogy jobb ivartalanítani. Amúgy nekem is félperzsa macskám van csak fiú, rövid a szőre mint az apjának, de a feje és a szeme olyan mint a perzsának. :) És nem egy túltenyésztett állat, nagyon kemény és okos kiscica.
2010. aug. 4. 00:08
 30/50 anonim ***** válasza:

00:00 Én elhiszem amit mondasz. Biztos jobban értesz az éllatokhoz, mint én, mert nekem gyerekkorom óta csak kutyáim és macskáim vannak/voltak. Nem is kívánok ezen veszekedni. Én csak leírtam a tapasztalataimat, hogy nehogy véletlenül úgy járjon, mint én. Rzek szerint a falusi legendák nem alaptalanok...

A kiscica gondozásához kitartást kívánok és remélem sikerrel fogsz járni!

2010. aug. 4. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!