Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elpusztultak a kiscicák mit...

Elpusztultak a kiscicák mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az anya cica már egyszer szült tavaly akkor minden rendben volt a kiscicákkal de most szült 3 és fél hete és 2 hétig nem volt semmi baj de 1 hét alatt 4 cica elpusztult 1 van de nem szopizik pedig van teje az anya cicának... próbáljuk etetni cukros tejjel de mi sem értünk annyira hozzájuk... mit csináljak???, nem akarom hogy ő is elpusztuljon
2010. aug. 3. 23:20
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%

23:37! Akkor lehet, hogy én falusi vagyok... (bár egy nagyváros külvárosában élek)

Megkérdezhetem, hogy hány macskád van, hogy ekkora tapasztalatod van? Akkor magyarázd meg, hogy miért van az, hogy eljöttek hozzánk vendégségbe a tesómék és a kislánya véletlenül megsimogatta a kiscicákat és utána már nem foglakozott velük az anyjuk? Nekünk kellett őket etetni utána. Falusi legenda...

2010. aug. 3. 23:42
 12/50 anonim ***** válasza:
50%

az tehén tej, mit bocizik itt mindenki ??

Egyébként, Darwin elméletére alapozva, hagyd h történjen.

Természetes elhullás, persze elhiszem, h rossz érzés tehetetlennek lenni, de ez van!

2010. aug. 3. 23:45
 13/50 anonim ***** válasza:
50%
vegy cumisuveget a kezedbe es szoptassad, nem muszaj kerni az o beleegyezeset, hogy akare vagy nem....
2010. aug. 3. 23:45
 14/50 A kérdező kommentje:
23:42 a falusit képletesen értette de tényleg hülyeség tavaly is kivettük a cicákat stb és foglalkozott velük és most is foglalkozik vele csak nem akar szopizni a kis cica és ne itt veszekedjetek nem az volt a kérdésemben inkább írjatok tanácsot h mit csináljak a cicámmal mert azzal többre mennék 16 éves vagyok és nem nagyon értek hozzájuk... anyum pedig dolgozik... szval minden választ köszönök szépen
2010. aug. 3. 23:47
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Ki a tököm kíváncsi rá, hogy hol laksz!

Egymást b@sztatjátok, a kérdező meg nem tudja mit csináljon a macskával.

Próbáld szemcseppentővel, vagy szívószállal itatni. Egyenlőre jó lesz a sima tej is, holnap vidd orvoshoz.

2010. aug. 3. 23:47
 16/50 A kérdező kommentje:
Mért kezd el mindig keservesen nyávogni aztán abbahaggya kicsit pihen és újra kezdi...
2010. aug. 3. 23:49
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd állatorvoshoz mind2-t, már holnap. Ha nem eszik a kismacska, akkor az valszeg nem véletlen, baja is lehet!
2010. aug. 3. 23:50
 18/50 anonim ***** válasza:
0%
lehet mar jollakott
2010. aug. 3. 23:51
 19/50 anonim válasza:
50%
Venni kell cumisüveget, és enyhén cukrozott tejjel itatni kell. Mi nem egy alkalommal csináltuk már, és mindig életben maradtak. Ráadásul iszonyat aranyos tud lenni a pici macska ha úgy itatod, mert miközben iszik, mozognak a fülei ;))
2010. aug. 3. 23:51
 20/50 A kérdező kommentje:
Nem is evett még délután adtam neki tejet utoljára
2010. aug. 3. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!