A Royal Canin tényleg olyan rossz?
Figyelt kérdés
Royal Canin Persian Kitten. Mindenhol azt olvasom, hogy a Royal Canin egy nagyon rossz minőségű táp. Sajnálnám, ha kiderülne, hogy ez tényleg igaz, mert már ez is elég sokba került és nem lenne pénzem drágább tápra.2020. aug. 2. 10:41
11/19 A kérdező kommentje:
7-es: Csak most látom a kommentedet. Esetleg van valami konkrétum, amit ajánlani tudsz?
Az amarqt.com az Acanát ajánlja. Mi a véleményetek erről a tápról?
2020. aug. 2. 12:14
12/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem az Acana összetevőit, de sajnos abban sincsen taurin.
2020. aug. 2. 12:21
14/19 anonim válasza:
Ezekről a nagy kiszerelésű macskatápokról azt gondolom - márkától, összetételtől függetlenül - hogy új ízként lutri a megvásárlása, mert lehet, hogy a macska még csak meg sem kóstolja.
Nagyon hiányolom a kereskedőknél a mintacsomagokat, amik maximum félkilós kiszerelésben lennének megvásárolhatóak.
15/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes a Royal Canin (sokkal rosszabb összetételű tápok vannak a piacon), de a minőségéhez képest kissé túlárazott. Hasonló árkategóriában találsz ennél jobb összetételű tápokat is. :) A Concept for life is teljesen jó szerintem. Én a magam részéről a Purizont adom a cicusaimnak, de az Acana is egy szuper választás, az egyik legjobb.
16/19 anonim válasza:
A mi cicánk azért kapja a Royal Persian-t, mert a tenyésztőnél is azt kapta. Anyacicák, apacicák, kiscicák, mindegyik Royalt ették, csak ott még a sima kittent. Mi már a Persian Kittent-t adtuk kölyök korában, most pedig a felnőtt Persian-t. A cicánk gyönyörű, fényes, tömött, dús, puha bundája van, elég egy héten 2x átfésülni, semmi csomó nincs benne. Mikor elhoztuk volt benne pár nagyobb csomó, először mi is a sima kitten-t adtuk neki a Royalból, de a csomók miatt a Persian-ra váltottunk, azóta van gyönyörű, csomómentes bunda! :D Nekünk bevált a Rpyal Canin márka,a cica nagyon szereti, szép, egészséges.
17/19 anonim válasza:
Az èn cicámnak is a Royal Canin a kedvence. Próbálkoztam èn mással is, amiről azt írták, hogy sokkal jobb, nem kellett neki🤷🏽♀️ Engem az ára nem érdekel, megveszem neki, amire vágyik. Maga a táp illata is finom. Szèp tőle a bundája, jó kondiban van, egyáltalán nincs elhízva (12 éves ivartalanított), vérképe rendben. Szóval nálunk bevált a RC🤷🏽♀️
18/19 anonim válasza:
Ja, ez a rázták a lábukat, ez nagyon tetszett😀
19/19 anonim válasza:
Egyik macskám napi szinten hányt. Elkezdtem Royal Canin száraztápokkal etetni (ez az első száraztáp, amit ez és a másik kettő macskám bármikor megeszik) és RC nedvestápokkal is (felváltva Select Gold nedves-, illetve száraztápokkal, továbbá kevés Leonardo-val, de az elég drága és abból a szárazat nem is nagyon ették). Jó sokba kerül, de ettől vagy nem ettől, jelenleg egy hónapja nem hányt. (Pettisimoról rendelve jóval olcsóbbak a RC termékek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!