SOS! A cicáim lányok vagy fiúk??? :''DDD
Sziasztok! Van 2 db 4 honapos cicám akiket lányként vettünk külön helyről, ma találtam egy képet googleon ami szerint fiuk. Valaki tudna segíteni és megmondja, hogy milyen neműek? Ez nagyon vicces, mert rózsaszín és lila nyakörvük + messze sem unisex nevük van :DDDD
tök érdekes, a tricolort tudtam, hogy nőstény, de a vörös..? az miért 95%-ban kandúr?
pedig nekem is volt vörös cicám és tényleg kandúr volt. sajnos már nem él..
Én meg a tricolort nem tudtam, hogy lányok szinte mindig. 😆 Van most egy 3 hónaposunk, és tényleg lány. Viszont 8 év alatt a harmadik vörös cicánk van (egy meghalt sajnos :( ) és mind fiú.
Imádom a cicus hirdetéseket, ha lehetne, minden macsut befogadnék, és ott is látom, hogy a vörösek szinte kivétel nélkül fiúk.
Egyébként genetikai okai vannak.
Érdekes, mert vörösből ritkán előfordulhat lány, de most olvastam, hogy a tricolor mindig lány. Ha van is fiú, akkor az tuti steril. Érdekes 🐈🐈
Hát ez nagyon érdekes. Nem is tudtam, hogy a színek szerint van ilyen jellemzőség.
Nekünk két vörös kandúr macskánk van. Viszont a szomszédban egy igazi túlélő (rengeteg balesete volt már, és sajnos nagyon sokat is fialt) nőstény vörös van. Minium 10 éves.
Kandúr egyértelműen.
A nevük miatt ne aggódj, nekem volt Kleopátra nevű kandúrkám gyerekként, nem zavarta a neve.
De ha téged zavar, a Maja lehet Majka (ahogy írták előttem), a Millie meg a Maximilian becézése. Probléma megoldva.
Mi talált cicát hoztunk haza.Nem kellett senkinek, hát hoztuk mi nőstény címszóval. Hosszú bunda, hófehér, nem kerestem én ott hátul semmit bíztam abban, hogy amit mondtak igaz.
2 héttel később leszálltak a herék. Meg se néztem volna, ha a párom nem riad fel kora reggel, hogy 'DAGANAT VAN A MACSKÁN'.Aha.húsvéti tojások, nem ismerős? Elisa(beth) maradt mert hallgat a nevére, kasztráltuk szóval elmegy nősténynek is.Az orvosunk is megszokta,miénk a kis hímnős. :')
Az ott egy kandúr, sajnos a két némi szerv elég hasonló ameddig nem kivehető a tasak tartalma.Ami van, hogy 6 hónap elteltével mutatkozik meg csak. Állatorvos egyébként elsőre megmondja.meg ugye az oltási könyvbe is beírják.(hehe nekünk ott is nőstény volt 🤦♀️).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!