SOS! A cicáim lányok vagy fiúk??? :''DDD
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 2 db 4 honapos cicám akiket lányként vettünk külön helyről, ma találtam egy képet googleon ami szerint fiuk. Valaki tudna segíteni és megmondja, hogy milyen neműek? Ez nagyon vicces, mert rózsaszín és lila nyakörvük + messze sem unisex nevük van :DDDD
2020. júl. 28. 19:03
11/29 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ivartalanítva lesznek csak még picik hozzá. ^^ Főleg hogy benti cicák.
2020. júl. 28. 19:21
12/29 anonim válasza:
Kandúr cica a képen lévő, ott vannak a golyók :D
13/29 anonim válasza:
Lány cicát könnyebb elpasszolni, mert nem pisil büdöset, kevesebbet jelölget és a többség lány háziállatot akar.
14/29 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy egyig sem jelölgetett még egyszer sem, de nem értem miért verik át az embert :-D
2020. júl. 28. 19:24
15/29 anonim válasza:
A fiúk ivartalanítása kisebb gond, aznap este már mászkálni fognak, lánycicáknál sokkal nagyobb sokk nekik.
16/29 anonim válasza:
még nem jelölnek, ahhoz kicsik.
és igen, egyszerűbb lesz így az ivartalanítás
(nekem degut adtak el anno lányként fiú volt :-D)
17/29 anonim válasza:
16
Én fiú degut vettem és kb.10 nap múlva fialt 2 kicsit. :D
18/29 anonim válasza:
Hogy disznóval ilyen bizniszt nem csinálnak...
19/29 anonim válasza:
Az kandúrka. Még nem is fog jelölgetni, mert nagyon kicsi. Majd később kezdi/kezdené el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!