Kiscica első oltása(i) kb. mennyibe fognak kerülni? És fülatka elleni kezelés?
Féreghajtót és bolhanyakörvet már kapott, azokkal nincs is probléma. Fülatkára gyanakszom, mert olyan, mintha sáros lenne a füle kicsit (tisztítva már volt egyébként, néhány nap múlva a probléma újra jelentkezett, tehát nem hiszem, hogy simán koszos lenne), meg újabban már vakarózik is a füle táján. :( Utcai cica volt, ki tudja, mit szedhetett össze. Szóval majd a doki kideríti, remélem
Semmilyen oltást nem kapott még a cica. Egyébként benti, de néha kiszökik (aztán persze rohanok utána :D).
Ami fontos lehet a kérdés szempontjából, hogy faluról van szó (úgy hallottam, itt nem olyan húzósak az árak, mint egy városban).
Kérlek, ne hurrogjatok le a kérdésért, diákként engem igenis érdekel előre, hogy mennyi is fog kb. elmenni életem első fizetéséből erre, mert ehhez mérten kalkulálok minden mást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!