Fülatka kezelése, gyógyulása, orvosváltás - meddig várjak?
Lett egy kiscicank, most úgy 3 hónapos. Benti cica. 3x voltunk eddig a dokinál, megkapta a szükséges oltast, fereghajtast, fultisztitast. Mire másodjára mentünk vissza atkásodott a füle, akkor jól kipucolta, azt mondta rendben lesz.
Igen ám, csakhogy megint visszatért és a 3. tisztítás után 1 héttel is atkás. Most legutóbb valamit belecseppentett. A legutolsó alkalommal azt mondta a doki, hogy várjunk 1 hónapot, és ha akkor is olyan, tesz bele valami mást.
Én azt nem értem, tényleg ennyire raer a dolog? Valahol olvastam, hogy ha eldurvul,a hallása is karosodhat. Nem vagyok állatorvos, de nekem ez nagyon nem tetszik. Vigyem vissza előbb? Vigyem másik dokihoz, akit nem ismerek? És ha az sem jobb, akkor meg visszatérek a mienkhez és meglatja az meg ciki.
Volt már korábban cicánk, vele nem volt gond, családból más is vitt másik cicát hozzá, ott se volt gond. Várjak vagy váltsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!