Ki hogyan és hászor eteti a felnőtt macskáját?
12, Ó, de mázlista vagy, nálunk minden ilyen irányú nevelés hatástalan. :D Tudja a nagycicánk, hogy nem szabad a másikét, ezáltal gondosan olyankor megy lopni, mikor tudja (vagy legalábbis azt hiszi), hogy nem figyelünk... :/
Már régóta gondolkodom chipes tálban, csak két macskának nagy érvágás lenne, szóval egyelőre csak terv. Reméltem, hogy valami szupertitkos házi megoldást tudsz megosztani. :D
Chipes tál? Nem hallottam még róla, mit tud?
Az én módszerem az örökös és állandó macska-odébbtétel, mindig rájuk szóltam, így pár hónap(év :D) után már meg sem próbálják... volt, hogy napokon át ott álltam a táljuk mellett...
15, Alapavetően nálunk is tudják, hogy nem szabad, meg én is lesben állok. :D A naggyal rendszeresen "beszélgetünk" is, már látom a füle meg a farka állásából, hogy a tál felé készül, rászólok, ő meg visszadumál. Eskü, ha beszélni tudna, azt fejezné ki, hogy az a finnyás liba mindig otthagyja a maradékot, akkor ő miért nem rakhat rendet utána... :D
Néha egész jól is megy, de elég egy hétvége, mikor rokon eteti utazás miatt, vagy akármi, és borul az egész. Ha nincs szoros kontroll alatt, a nagycica "elfelejti" a szabályt, a kisebb meg amúgy is csipegetős, rá már nem is szólunk, legalább eszik pár falatot, még ha a másikéból is...
Egyébként erről van szó:
Annyi a lényeg, hogy csak az a cica ehet belőle, aki rá van programozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!