Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki hogyan és hászor eteti a...

Ki hogyan és hászor eteti a felnőtt macskáját?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekel, hogy hányszor kap enni egy nap? És mikor mit?
2020. júl. 24. 06:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én csak csirkehúst adok nekik főuve vagy nyersen. Reggel este. Napközben csipegetnek abbol amit főzök vagy adok nekik sonkát cica májkrémet virslit. Meg állandóan előttük van a száraztáp.
2020. júl. 26. 08:32
 12/16 anonim válasza:
#9 Nem szeretnek egymás táljába beletúrni. A kisebbik néha szokott, de neki nem lesz baja egy kevés gyógytáptól, a nagy meg eleget eszik, így már (kopp-kopp) több, mint egy éve nem beteg :) (előtte havobta vittük kezelésre)
2020. júl. 31. 07:44
 13/16 anonim ***** válasza:

12, Ó, de mázlista vagy, nálunk minden ilyen irányú nevelés hatástalan. :D Tudja a nagycicánk, hogy nem szabad a másikét, ezáltal gondosan olyankor megy lopni, mikor tudja (vagy legalábbis azt hiszi), hogy nem figyelünk... :/

Már régóta gondolkodom chipes tálban, csak két macskának nagy érvágás lenne, szóval egyelőre csak terv. Reméltem, hogy valami szupertitkos házi megoldást tudsz megosztani. :D

2020. júl. 31. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekünk állandóan van kitéve neki száraz, abból akkor eszeget, amikor kedve tartja, nem egy nagy étvágyú. Illetve reggelente kap általában egy tasakosat, ilyenkor a felét eszi meg, a többi megy a hűtőbe, ha délután megéhezik leteszem neki, ha abból is hagy, megy az esti kutyakajához.
2020. aug. 6. 23:33
 15/16 anonim válasza:

Chipes tál? Nem hallottam még róla, mit tud?

Az én módszerem az örökös és állandó macska-odébbtétel, mindig rájuk szóltam, így pár hónap(év :D) után már meg sem próbálják... volt, hogy napokon át ott álltam a táljuk mellett...

2020. aug. 11. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:

15, Alapavetően nálunk is tudják, hogy nem szabad, meg én is lesben állok. :D A naggyal rendszeresen "beszélgetünk" is, már látom a füle meg a farka állásából, hogy a tál felé készül, rászólok, ő meg visszadumál. Eskü, ha beszélni tudna, azt fejezné ki, hogy az a finnyás liba mindig otthagyja a maradékot, akkor ő miért nem rakhat rendet utána... :D

Néha egész jól is megy, de elég egy hétvége, mikor rokon eteti utazás miatt, vagy akármi, és borul az egész. Ha nincs szoros kontroll alatt, a nagycica "elfelejti" a szabályt, a kisebb meg amúgy is csipegetős, rá már nem is szólunk, legalább eszik pár falatot, még ha a másikéból is...

Egyébként erről van szó:

[link]

Annyi a lényeg, hogy csak az a cica ehet belőle, aki rá van programozva.

2020. aug. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!