A macskák miért nem tudják értékelni ha szeretjük őket?
Nem érzed az iróniát?
Persze, hogy megteszem értük.
Nem egy van, majdnem az összes mentett.
Ne tamadjatok már.
Én vagyok a 19, és a 21 és is
Ironiaból mondtam ismétlem imádom őket, és ez nem probléma..
Annyira édesek, itt alszanak.
19 ,21 vagyok.
Csupán azért, mert nekem cimezted a mondanivalodat.
De mondj egy macskát akármilyen ki kóbor macsekot aki 3gy emberre istenként tekint.
Egy sincs.
Mentem őket,imádom őket, mindent megteszek értük.
De tényleg.
Viszont így beszélek róluk, sőt velük is.
Ja, én a tipikus macskás nő vagyok, és nem érdekel ki mit mond.
De amikor lerombolja a fel lakast, és radnez nyavogva...
Nem lehet, rájuk mérgesek lenni.
Rengeteg anyagi kárt okoztak, de nem számít.
De miért akarnád, hogy a macska istenként tekintsen rád???
És igen, a cica előfordul, hogy anyagi kárt okoz, főleg amikor még kicsi, kb szétszedni a lakást. És??? A kisgyerek is lebontja a lakást maga körül... Aki ezt sérelemként éli meg, az ne vállaljon macskát (meg kisgyereket se). Tönkretett rengeteg mindent kiskorában a cicám, és most is előfordul, hogy véletlen lelök valamit, az összekarmolt bútorról nem beszélve... ennek ellenére most tervezem egy újabb kiscica örökbefogadását, tudom, hogy megint tönkre lesz majd téve pár dolog, de ez együtt jár a cicával. Soha nem jutna eszembe emiatt sajnáltatni magam, vagy panaszkodni, én vállaltam a macskát, és tisztában vagyok a következményeivel. Meg azzal is, hogy lábtörlőnek tekint. De nem azért mentettem meg, hogy istenként tiszteljen, hanem azért, hogy biztonságban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!