Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák miért nem tudják...

A macskák miért nem tudják értékelni ha szeretjük őket?

Figyelt kérdés
Nem szoktam őket bántani, néha felveszem őket megdögizem de ennyi, mégis mikor meglátnak vagy elszaladnak vagy addig bámulnak míg el nem megyek. Pedig normálisan etetem őket, ez mitől lehet?

2020. júl. 23. 08:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

Nem érzed az iróniát?

Persze, hogy megteszem értük.

Nem egy van, majdnem az összes mentett.

2020. júl. 23. 15:05
 22/30 anonim ***** válasza:
66%
#19 Ha ezeket problémaként fogod fel, akkor egyáltalán ne tarts állatot. Az állat nem azért van, hogy téged szórakoztasson meg kedvedre legyen egész nap. Ha felelősséget vállalsz egy kisállatért, akkor azt azért tedd, mert meg akarod neki teremteni a legjobb körülményeket, és megadni neki mindent, amit tudsz. Ha már befogadtad, akkor melletted boldogabbnak kell lennie, mintha gazdátlanul kóborolna, máskülönben értelmetlen volt a befogadása.
2020. júl. 23. 15:05
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
21-es nem kifejezetten rád irányult a válasz...
2020. júl. 23. 15:07
 24/30 anonim ***** válasza:
85%

Ne tamadjatok már.

Én vagyok a 19, és a 21 és is

Ironiaból mondtam ismétlem imádom őket, és ez nem probléma..

Annyira édesek, itt alszanak.

2020. júl. 23. 15:08
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
#21 Ha csak azért mentetted meg őket, hogy aztán elvárd tőlük, hogy hálásak legyenek, körülsündörögjenek, és istenként tiszteljenek, akkor hülyeség volt ilyesmibe belevágnod. Ments inkább kutyákat, tőlük megkapod ezt, mondjuk akkor sem etikus, ha csak emiatt csinálod!
2020. júl. 23. 15:08
 26/30 anonim ***** válasza:
54%
20-as vagyok,ahogy az előbb is leírtam,a válaszom egyáltalán nem ellened irányult,és nem tudom,hogy miért ezt szűrted le...
2020. júl. 23. 15:10
 27/30 anonim ***** válasza:
25%

19 ,21 vagyok.

Csupán azért, mert nekem cimezted a mondanivalodat.

De mondj egy macskát akármilyen ki kóbor macsekot aki 3gy emberre istenként tekint.

Egy sincs.

Mentem őket,imádom őket, mindent megteszek értük.

De tényleg.

Viszont így beszélek róluk, sőt velük is.

Ja, én a tipikus macskás nő vagyok, és nem érdekel ki mit mond.

De amikor lerombolja a fel lakast, és radnez nyavogva...

Nem lehet, rájuk mérgesek lenni.

Rengeteg anyagi kárt okoztak, de nem számít.

2020. júl. 23. 21:47
 28/30 anonim ***** válasza:
92%

De miért akarnád, hogy a macska istenként tekintsen rád???

És igen, a cica előfordul, hogy anyagi kárt okoz, főleg amikor még kicsi, kb szétszedni a lakást. És??? A kisgyerek is lebontja a lakást maga körül... Aki ezt sérelemként éli meg, az ne vállaljon macskát (meg kisgyereket se). Tönkretett rengeteg mindent kiskorában a cicám, és most is előfordul, hogy véletlen lelök valamit, az összekarmolt bútorról nem beszélve... ennek ellenére most tervezem egy újabb kiscica örökbefogadását, tudom, hogy megint tönkre lesz majd téve pár dolog, de ez együtt jár a cicával. Soha nem jutna eszembe emiatt sajnáltatni magam, vagy panaszkodni, én vállaltam a macskát, és tisztában vagyok a következményeivel. Meg azzal is, hogy lábtörlőnek tekint. De nem azért mentettem meg, hogy istenként tiszteljen, hanem azért, hogy biztonságban legyen.

2020. júl. 23. 23:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Mert macskáknál nincs olyan hogy csak félig szereted őket és ezt ők nem csak érzik hanem látják is rajtad. Ezért is bámulnak emberre annyira.
2020. júl. 30. 04:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt lehet neki nem esik jól hovy dögönyözöd,illetve minden macskának más és más természete van.Ő lehet épp nem szereti ezt a fajta szeretetet.
2020. aug. 6. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!