A macskák miért nem tudják értékelni ha szeretjük őket?
Én rosszat nem tudok mondani a macskákról. Sokan mondják, hogy önzőek. Azért szerintem ez nem teljesen így van. Inkább okosnak mondanám őket, mint önzőnek. :)
Nekem nagyon bensőséges kapcsolatom van a macskámmal. Már 8 éves nagy cica. Egy ivartalanított nőstény állatról van szó.
Bármi problémám volt, mindig velem volt. Ha beteg vagyok, ott ül az ágyam szélén, ha lelki problémáim vannak, jön és odabújik(pedig egyébként nem az a bújós fajta!!) Sok mindent csinálunk együtt. Szerintem az, hogy egy macska hogy viselkedik veled, hogy mit hogyan tud értékelni az egy nagyon össze tett dolog.
Egyébként.. az emberek sem ugyanúgy fejezik ki az érzéseiket.
Nagyon szeretem a macskákat. :))
De értékelik, csak nem téged. A miénk odajön, bújik, kéri, hogy szeretgessük. Beugrik az ölembe és otz alszik. Dorombol nekem.
De ha nem akarja, akkor nem dögönyözöm.
Ha meg egy cica szeretgetés nélkül nőtt fel, akkor nem nagyon szereti, ha piszkálják az emberek.
17 es, na ezért onzoek a macskák.
Ezek azt hiszik nekik mindent szabad.
Ha ők unatkoznak, kelj fel,jatsz vele. Ha éhes, adj neki enni, ha ő nagysága ki akar menni, legyél ajtonyitogató.
Ha megunta a kint létet, legyél ajtó csukogato.
Ha azt akarja, hogy simogatsd na akkor lehet.
Mindent ő dönt el.
Csak egy macsek de mindent ő irányít.
Igen,ha érzi hogy beteg vagy, akkor segít ott van melletted.
De szerintem az is csak azért mert fél hogy nem kap kaját..
Na ezért imádom őket:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!