Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák miért nem tudják...

A macskák miért nem tudják értékelni ha szeretjük őket?

Figyelt kérdés
Nem szoktam őket bántani, néha felveszem őket megdögizem de ennyi, mégis mikor meglátnak vagy elszaladnak vagy addig bámulnak míg el nem megyek. Pedig normálisan etetem őket, ez mitől lehet?

2020. júl. 23. 08:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Oh, azért van különbség macska és macska között. Anyámék macskája egy vércicu, alig érsz hozzá, és már támad, pedig nincs nyúzva, ki van nyalva a valaga. Viszont találkoztam olyan cicákkal is, akiket alig tudtam levakarni magamról, és nemcsak a simit akarta, hanem rendesen bújt, ölelte a nyakamat. Utcai cica bekövetett már, kapott kaját, de haza akart velem jönni, pedig az volt az első találkozásom, munkába mentem. Úgy sajnáltam, alig tudtam lerázni 😢
2020. júl. 23. 09:58
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
Pár napig etettem a szomszéd cicáját amíg ők nyaraltak és simogattam ott ahol szereti (füle töve és a nyaka). Azóta bármikor átmegyek és meglát a cica odajön és dörgölőzik magától. Nem nyúzni kell egy macskát ahogy te szoktad
2020. júl. 23. 09:59
 13/30 anonim válasza:
89%
A macska nagyon is empatikus lény. Megérzi a gazda "hangulatát", örömét-bánatát. Igenis tudja értékelni a szeretetet.
2020. júl. 23. 10:20
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Én rosszat nem tudok mondani a macskákról. Sokan mondják, hogy önzőek. Azért szerintem ez nem teljesen így van. Inkább okosnak mondanám őket, mint önzőnek. :)

Nekem nagyon bensőséges kapcsolatom van a macskámmal. Már 8 éves nagy cica. Egy ivartalanított nőstény állatról van szó.

Bármi problémám volt, mindig velem volt. Ha beteg vagyok, ott ül az ágyam szélén, ha lelki problémáim vannak, jön és odabújik(pedig egyébként nem az a bújós fajta!!) Sok mindent csinálunk együtt. Szerintem az, hogy egy macska hogy viselkedik veled, hogy mit hogyan tud értékelni az egy nagyon össze tett dolog.

Egyébként.. az emberek sem ugyanúgy fejezik ki az érzéseiket.

Nagyon szeretem a macskákat. :))

2020. júl. 23. 10:32
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

De értékelik, csak nem téged. A miénk odajön, bújik, kéri, hogy szeretgessük. Beugrik az ölembe és otz alszik. Dorombol nekem.

De ha nem akarja, akkor nem dögönyözöm.

Ha meg egy cica szeretgetés nélkül nőtt fel, akkor nem nagyon szereti, ha piszkálják az emberek.

2020. júl. 23. 11:13
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól fejeznéd ki a szereteted,akkor meghálálnák!
2020. júl. 23. 11:20
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A macska nem szereti, ha nyünyörgetik, csak úgy. Majd ha ő nyünyörészést akar, akkor odamegy hozzád és kéri! (De ha sokat dögönyözöd őket kérés nélkül, akkor nem hozzád fognak odamenni, hanem máshoz).
2020. júl. 23. 11:21
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező jött és mindenkit lepontozott.
2020. júl. 23. 12:03
 19/30 anonim ***** válasza:
7%

17 es, na ezért onzoek a macskák.

Ezek azt hiszik nekik mindent szabad.

Ha ők unatkoznak, kelj fel,jatsz vele. Ha éhes, adj neki enni, ha ő nagysága ki akar menni, legyél ajtonyitogató.

Ha megunta a kint létet, legyél ajtó csukogato.

Ha azt akarja, hogy simogatsd na akkor lehet.

Mindent ő dönt el.

Csak egy macsek de mindent ő irányít.

Igen,ha érzi hogy beteg vagy, akkor segít ott van melletted.

De szerintem az is csak azért mert fél hogy nem kap kaját..

Na ezért imádom őket:)))

2020. júl. 23. 14:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
19-es ezek szerintem nem olyan nagy dolgok,amiket nem tudna bárki megcsinálni,ha ezt valaki nem képes megtenni egy macskáért,akkor ne tartson!
2020. júl. 23. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!