2/11 anonim válasza:
Szeretem, amikor dorombolva rámfekszik.
3/11 anonim válasza:
Azt hogy nagyon okos, kedves és aranyos cica. Érti amit mondunk neki. Pl mondom hogy "várj egy picit, 10 perc és megyünk játszani", akkor vár 10 percet szépen. Vagy mondom hogy "irány az ágy" és befekszik az ágyba a takarójára. Ad pacsit, leül, lefekszik, felugrik, jön parancsszóra. Kicsi volt mikor találtam és kb 5 perc alatt megszerettük egymást. Tőlem kért segítséget én pedig nem hagytam magára. ❤
4/11 anonim válasza:
Azt is szeretem hogy nem "nyalis" meg nem akaratos, egy kis egyéniség, nem cikázik a lábunk alatt vagy ébreszt hajnalban.
3-as vagyok.
5/11 anonim válasza:
Mindent 😊 szép, okos, ügyes. Nagyon jó érzés, amikor dorombol. Egy egyéniség, nagyon jófej.
6/11 anonim válasza:
imádom bennük, hogy öntörvényűek :)
ha tehetném, lenne egy szigetem, telis-tele cicákkal.
7/11 anonim válasza:
Azt szeretem hogy nem az a tipikus láb alatt van típus. Ő megvan magának de szereti ha megszeretem de inkább egerre és madárra vadászik minthogy fojton kövessen
10/11 anonim válasza:
Legjobban azt szeretem benne, hogy nagyon passzolunk egymáshoz, okos, intelligens és gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!