Amikor ásít a macskám, beledughatom az ujjamat a szájába? Ti szoktatok ilyet játszani a macskátokkal?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 15:50
1/19 anonim válasza:
Nem, még nem jutott eszembe, pedig állandóan az arcomba ásít.. Odabújik hozzám, rám néz és már tátja is a száját. Talán túl unalmas figura vagyok neki.:(
2/19 anonim válasza:
Néha igen :D vicces amikor ezt csinálom.
3/19 anonim válasza:
Amióta olvastam itt egy hasonló kérdést azóta igen! 😸 Szegény mindig meglepődik. 😆
4/19 anonim válasza:
Egyszer csináltam, de szegénykém úgy meglepődött és olyan értetlenül nézett rám, hogy azóta inkább nem csinálok vele ilyet :)
5/19 anonim válasza:
Nem. Nem szokásom mások szájában turkálni.
6/19 anonim válasza:
És amikor te ásítasz, bedughatja valaki az ujját a szádba? Ugye tetszene?
9/19 anonim válasza:
Párom mindig ezzel szórakozik. :D
10/19 anonim válasza:
Kipróbálhatod, de én nem javaslom. Ha megijed, meg is haraphatja az ujjad csúnyán, és neki sem túl jó érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!