Titeket meg szokott vedeni a macskatok?
Ugy ertem, hogy mi neha “harcolunk” a parommal, persze jatekbol, de van, hogy en szimplan visitassal probalok vedekezni, mert eroben nyilvan o nyer xD Es ilyenkor amikor en visitok, a macska siman odaszalad es beleharap a paromba.
Nem tudom, hogy ez mas macskakra is jellemzo-e, gondolom vedeni szeretne engem, mert ha szimplan a visitas zavarna, akkor engem harapna.
Ti tapasztaltatok mar hasonlot?
Koszi😁 A masik cica nem csinal ilyet, de o meg nincs olyan regota velunk, a testorom pedig mar lassan 6 eves, ot kiscica koraban hoztam el.
Pedig nem gondolna az ember, hogy annyira szeretne, habar osszebujva alszunk, de ezt leszamitva a tekintetebol altalaban a szanalmat es a megvetest lehet kiolvasni xD
Az enyém a szomszéd cicától védett meg :)
A szomszédé itt volt az udvaron, simogattam, egyszere csak odakapott, s megkarmolt.
Ezt az enyém az ajtóból nézte, amint látta, hogy odakap a másik, kirohant, s elkergette:)
Csak neki szabad a mamába beleharapni vagy megmarkolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!