A macskánk beteg lehet?
Napok óta alig eszik és iszik valamit,állittólag nehezen nyel, és valami fehér hab van az állkapcsán ami a szájából jön kifelé
Mozgása viselkedése normális
Mi baja van, beteg lehet?
Amúgy kérdező nem akarok kifejezetten belédkötni,de az,hogy a viselkedése "normális" azt hogy gondoltad?
Nehezen nyel,habzik a szája,NINCS ÉTVÁGYA,ez egyáltalán nem normális viselkedés!
9 nem az én hibám, nem az enyém a macska
nekem nincs pénzem magamra sem,nemhogy állatorvosra,de ha lenne pénzem már elvittem volna állatorvoshoz
Azoké meg akiké a macska ők meg kijelentették, hogy nem fognak rá költeni mert előfordulhat a 20-25 ezer forintos számla is az állatorvosnál amit ők nem fognak kifizetni
Értelmetlen és kegyetlenség így macskát vagy akármilyen állatot tartani de ez nem az én saram mivel nem az enyém a macska és segiteni sem tudok rajta mert egyszerűen nincs rá pénzem
Úgyhogy ennyi, majd meglátjuk mi lesz a macskával.
Én az ügyben semmit nem tudok tenni
Itt szerintem már az orvos sem segithet max 1-2 napja van hátra
Bemászott a szeneskamra egyik eldugott zugába és onnan nyávog
Normál esetben már rég a lábamnál lenne de valószinűleg már erőtlen ahhoz is, hogy kijöjjön onnan
Ma még nem is evett és inni sem ivott még szerintem,ki van készitve a tálja de érintetlen
Orvost nem hívok fel mert felesleges, úgyis azt mondaná a doki, hogy vigyem be az állatkórházba (bár mondjuk szerintem már késő max elaltatná) az meg pénzbe kerül ami nekem nincs.
Akiké meg a macska azok sajnálkoznak, hogy "jaj szegény macska" de egy fillért nem hajlandóak rákölteni az orvosra, inkább végignézik ahogy döglődik a macska
De mi az hogy nem a tiéd,de tudod hogy ki van készítve a kajája???
Na akkor hogy is van ez?
16 mert egy udvarunk van a macskatulajdonossal és az udvarra van kikészítve a kajája
Normál esetben azonnal felzabál mindent a macska de most három napja nem eszik vagy csak alig eszik valamit
Mozgása normális de nem dorombol simogatásra mint normál esetben és mintha valami hab jönne ki a száján
Egyébként én már teljesen össze vagyok zavarodva mert egyik nap a macska haldokló tüneteket mutat most meg egy félórája feltámadt a sír széléről és úgy kiszökött a kinyitott ajtón keresztül a lábamnál mint a huzat, fel a tetőre
Beszéltünk állatorvossal aki azt mondta megnézi és feltéve ha meg tudjuk fogni és elvinni hozzá
Mindegy annyi biztos,hogy ez a habzó száj, meg a nem evés, és nem dorombolás simogatásra, ez abszolút nem jellemző a macskára valami baja csak van de majd ha sikerül megfogni akkor majd megnézi az állatorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!