Mikortól adhatunk a beteg macskának rendesen enni?
Figyelt kérdés
A macskám péntek reggeltől hányt, hasmenése volt. Délután az orvosnál kiderült, láza is van. Adott neki antibiotikumos oltást, illetve digestion pasztát. Másnapra a láza megszűnt, és kapott még egy injekciót. Az orvosi utasítás szerint csak rizst és májkrémet kap, azt mondta, három napig szigorúan tartsuk a diétát. Viszont a hasmenése még mindig fennáll. A cicának nagyon jó kedve van egyébként, játékos, meg persze legszívesebben mindent kienne a kukából is. Mivel a doki elutazott a nászútjára, itt kérdezném meg, hátha valakinek van ezzel tapasztalata: holnap már adhatunk neki más ételt is, vagy várjuk meg, míg megszűnik a hasmenés?2018. aug. 20. 22:37
1/3 anonim válasza:
Hallgass az orvosra, ő tudja a legjobban.
Az egy dolog, hogy a cica enne, én is ettem volna, amikor kórházban voltam és több napig csak tea és háztartási keksz, később rizs volt a "menű".
A 3 nap leteltével is egy-két napig szerintem inkább csak száraz tápot és vizet adjatok a macseknak, azt is mértékkel. Ki fogja bírni. Ennie viszont muszáj, mert a macskák szervezete - a miénkkel ellentétben- nem bírja a teljes koplalást.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sajnos mára eltűnt a jókedve és az étvágya is. Begyulladt a szeme. Nagyon aggódom..
2018. aug. 21. 11:45
3/3 anonim válasza:
Sajnálom, azt gondoltam, jobban lesz.
Vérvétel volt? Nem ártana. Érdemes lenne még esetleg FIV/FELV tesztet is csináltatni, sőt, akár elvinni egy másik orvoshoz is. Én úgy vagyok ezzel, hogy egy vélemény nem vélemény. Sajnos, nem minden állatorvos elég lelkiismeretes és alapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!