12/37 anonim válasza:
azért van benne egy kis zombi is:D
13/37 anonim válasza:
le fogtok pontozni de állati ronda nagyon csúnya szegény
14/37 anonim válasza:
a csúnya élőlények is lehetnek aranyosak, valamelyikük csak azért az :) amúgy szerintem nem csúnya, és nem vagyok oda a cicákért, inkább kutyusok, de eszméletlen aranyos :)
15/37 anonim válasza:
nekem is ilyen cicám van, csak neki az egyik szeme sárga, a másik kékes zöld :3 de imádom, ő volt a legszebb az alomban. immár 18 éve él velem :)
19/37 anonim válasza:
Dehogy csúnya!!! Szerintem nagyon szép,és tök aranyos. Pedig én inkább kutya párti vagyok,de ez nagyon édes! :)
Sima házimacsek? Vagy ez valamilyen fajta?
20/37 anonim válasza:
nekem megvan a kis kiszerelésben kapható változata:D 2 hetesen egy Pont ugyanilyen cicát találtunk az utcán, ma már 10 hetes :D Hófehér, de neki orvosilag is KÉk marad a szeme nagykorára is:D (orvosilag: orvosok megerősítették)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!