SOS! Hogyan kell elkeverni a tejport [kiscicáknak]?
3kiscicánk van, kb másfél hetesek. Az anyjuk full sovány, és reggel óta nem láttam, hogy bent lett volna náluk, pedig legalább óránként nézegetem őket. A picik nagyon éhesek, sírnak az anyjuk után, de az ki van merülve.
Ezért vettünk nekik tejport, mert a tápszer fajtatiszta cicáknak lett volna való, meg 9000forintba került volna [ezt mondták, és csak rendelésre hozták volna].
Szóval az a kérdésem hogy hogyan kell elkeverni! [pl 2dl vízhez 1ek tejpor, vagy nemtom, de ne így írjátok hogy pl 2deci vízhez 50gr por,hanem xvízmennyiséghez xek tejpor]
A csomagoláson nincs rajta, hogy mennyi vízhez mennyi port adjunk.
Köszi a válaszokat! :) És nagyon fontos!!
szerintem nem vertek át, gondolom az "minőségibb" lett volna..
dmben is van ilyen macskatej, nem kerül sokba, felesleges 9000 forintot kidobni az ablakon.=D
egyébként házilag is lehet csinálni tejpótlót, mi mikor kiscicákat cumiztatunk mindig saját recept alapján csináljuk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!