3-4 hónapos cicának elegendő 150 gramm konzerv és 20 gramm száraztáp naponta? Vagy adjak 200 gramm konzervet és 30 gramm szárazat? Folyton éhes
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 17:02
11/16 anonim válasza:
Húgomnak volt egy ilyen macskája. Az addig evett volna, míg kipukkad. Volt olyan, hogy kirágta a papírzsákot, amiben száraz kenyér volt. Nyáron mindig le volt kopva a hátáról a szőr, mert nem tudott felugrani a kertkapura,olyan kövér lett, hanem a lefolyónál kúszott át a kerítés alatt :)
12/16 A kérdező kommentje:
Juj, én nem akarom, hogy nagyon meghízzon. Bár ő benti cica, de az nem jó, ha olyan. Próbálom követni az útmutatókat, annál egy picivel még többet is kap, de így is vinnyog, ahányszor ránézek a konyhapultra, ahol elő szoktam készíteni a kajájukat. Meg ha az asztalon marad egy tányér egyből megy kitakarítani:/ De nem lehetne éhes, bőven kap. De amikor meg ráhagytam, hogy egyen amennyit szeretne, mondván picike még, akkor is ez volt, csak 3x ennyit evett, de ugyanúgy vinnyogott folyton.
2020. júl. 16. 10:56
13/16 anonim válasza:
#12-es Hidd el, nem fog elhízni, jelenlegi 1kg-os súlyával alultáplált, nem csoda, ha éhes, növésben van.
14/16 A kérdező kommentje:
De hízott, mondtam, hogy hiába 1 kiló, mégis pocakos volt és bordáját sem lehetett érezni. Most is a hasa oldalt egy vonalban van, szóval a horpasza ki van telve, nem sovány, csak kicsi. A mancsa másfél cm átmérőjű.
2020. júl. 16. 18:37
15/16 anonim válasza:
Adj neki fél kiloval mindenből.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem, most komolyan, napi 40 deka konzervhúst bezabált 2 hónaposan, plusz még családtagoktól napi 2 szelet felvágott, 3-4 evőkanál ebédmaradék(tudom, nem jó neki, de hiába mondom én itthon, hogy legalább ne fosassuk meg, ha már így is tönkre teszi a gyomrát ezzel a sok kajával, na mindegy), meg még másfél dl tej(laktózmentes nekem van itthon, abból kap csak). Sokszor a földig leért a pocija, oldalt olyan széles volt, mintha terhes lenne, meg olyankor kb egy óráig csak ült, aztán kezdte volna előröl a zabálást. Most legalább többet bír játszani is.
2020. júl. 18. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!