Mennyi volt a leghosszabb idő amíg a cicátok nem jött haza?
Nyugi! Nekem egyszer volt közel 1 hónap is. Már végleg lemondtunk róla, nem tudtuk elképzelni, mi baja történhetett, vagy miért nem tér haza. És képzeld, egyszer csak megjelent:) azóta nem tűnt el szerencsére. De nagyon nagyon örültünk hogy megjött. Szerintem valaki "elszerette", mert nem volt lefogyva sem, meg jól nézett ki. Sok ilyen van, hogy odaszokik egy házhoz, ahol ételt kap, és valamiért ott ragad..
Másik cicánk egy nagyon szép kandúr macska, de tényleg álomszép szőke színe van, kis rózsaszín orr, sárga szem. Pedig talált cica, kicsiként hoztam haza. Na őt szó szerint elszerette a SZOMSZÉD!! Már állatorvoshoz is bejelentette, hátha nincs beoltva, meg vett neki mindent.. Hiába mondtuk, hogy a mi cicánk, szeretjük, és közönséges lopás amit csinálni akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!