Szerinted ez így van / lenne?
Ha sikerul elerni, hogy a macskaval is elegge bensoseges barati kapcsolatot alakitson ki az ember, akkor akar a vilag vegere is koveti... A nehezseg, hogy ezt elerje.
A kutya falkaallat, a legrosszabb "falkavezert" is koveti, mert a legroszabb csapat is jobb mint az egyedullet.
Az itt leírtak esetleg egy fiú cicára igazak, de egy lányra semmiképp!!!!
NEkem évtizedek óta vannak cicáim. A kandúrok még ha ivartalanítva voltak is mindig elmentek. De volt olyan sima mezei házi cicám amelyik annyira szeretett h havonta fogott nekem egy madarat és letette az ablak alá és addig nyávogott vagy vonta magára a figylemet még ki nem mentünk. Először kicsit furán néztem a cicára, de rájöttem h ő ezzel szeretné megköszönni a szeretet, amit kap tőlünk. Volt h fogott magának is és at megette, de amit odahozott az ablák alá ahhoz soha sem nyúlt!
Sajnos szegényke macska leukémiában elpusztult...:( REngeteget sírattam. Azóta nem tartok kinnt cicát CSAK lakásban. Most került hozzám egy 3,5 hónapos nőstény himalájai perzsa cica. IMÁD minket az első napotól kezdve. Mindenhova követ és megállás nélkül dorombol :)
persze még kicsi de remélem meg marad ez a szokása :):):)
utsó vagyok:
És veled marad, ha jónak látja, elmegy, ha az tünik neki a számára jobb választásnak. Tehát, ahogy már mások is írták, azon múlik, milyen vele a kapcsolatod. Ha fontosabb vagy neki, mint az, hogy szabadon kóboroljon, ha nagyon szeret, akkor veled marad, de nem miattad, hanem, mert neki szüksége van a Töled kapott szeretetre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!