Mit gondoltok, milyen neműek a képeken szereplő macskák?
Azért kérdezem, mert vannak a környezetemben, akik váltig állítják, hogy megy nekik a megkülönböztetés, nekem viszont egyáltalán nem.
1.
2.
3.
4.

Nyilván nem nemi szerv alapján történő különbségtételre gondoltam, az még rajtam se fogna ki. :D Pont az volt a lényeg, hogy lehetséges-e első, mondhatni felületes ránézésre megmondani, hogy melyik fiú és melyik lány. Véresen komolyan azért nem kell venni a kérdést, inkább csak játék.
Egyébként a második nőstény, az összes többi kandúr. Ha jól látom, 3/4-es találatok születtek, nekik gratulálok, és köszönöm az összes többi választ is. (Az a "baj", hogy a fajtatiszta brit rövidszőrűek, mint itt a harmadik és a negyedik, eleve "bájos" pofival rendelkeznek, náluk ez fajtajelleg, szóval aki erre apellál, az könnyedén nézheti őket lánynak.)

#7-es válaszban tippeltem.
Pont ötven százalékos találattal rendelkezek. Miközben rengeteg macskát láttam, nagyon sok gazdit ismertem. Nekünk is volt több macskánk. Sőt még képzőművész is vagyok.
De így is, itt (is) pont a statisztikai átlagon tippeltem meg a neműket.
Fényképről nem lehet megmondani, ha nem látszik a nemiszerve. Főleg, ha a korát se tudja a tippelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!