Mit gondoltok, milyen neműek a képeken szereplő macskák?
Azért kérdezem, mert vannak a környezetemben, akik váltig állítják, hogy megy nekik a megkülönböztetés, nekem viszont egyáltalán nem.
1.
2.
3.
4.

Ember:
A macskának az alsó két lába közét kell lefényképezni
Ha vannak golyói akkor kandúr, ha nincsenek herék akkor pedig nőstény
Ezek a fényképek rossz szögből vannak fényképezve rossz fényviszonyok között és nem a lábuk köze van fényképezve hanem a testük amiből aztán semmit nem lehet megállapitani

#11 Ezt mindenki tudja.
Ez benne a poén.
Mondjuk adott fajtán nelül mérete is más a két nemnek jelemzően. És az ívaros hímek izmosabbak is. De így fényképről tippelni, csak egy poén.

Kíváncsi lennék, hogy akik tippeltek mi alapján mondtak bármit, az arcuk alapján????
A nemiszervüket kellett volna lefotózni, mivel csak az alapján lehet megmondani a nemüket...

1 és 3 kandúr, 2 és 4 nőstény :D
Kíváncsi vagyok én is a megfejtésre :D

Pedig, de... Aki ért hozzá, az meg tudja mondani a méretéből, arcának vonásaiból, illetve a színéből is.
Ezt állatorvos is mondta nekem, de nem fajtatiszta cicák esetében.
És ha egy kicsit is hormonzavaros a macsek, akkor az tévedést okozhat.
Például az én egyik régebbi házimacsekom, az teknőctarka volt, alig 3.5 kg. és kis, lányos feje volt.
Mégis fiú volt és lánynak is lett tippelve, de még lett állapítja hogy hormonzavaros.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!