Mi tévő legyek a kismacskákkal?
Figyelt kérdés
Van három felnőtt macskám, de tegnap felfedeztem, hogy egy idegen macskának 4 kölyke van az elhagyatott fáskamránkban. Már 1 hónapos körül vannak. Elevenek, még szopnak. Én ennyi macskát nem fogok tudni etetni...2020. jún. 30. 07:35
1/7 anonim válasza:
Lefotózod, kirakod Facebookra, hogy ingyen elvihetők és úgy is lesz gazdája. Vagy megkeresed a legközelebbi menhelyet, cicamentő szervezetet stb.
2/7 anonim válasza:
Próbáld meg elajándékozni őket ha már nem szopnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Iszonyú vadak. Szerintem én vagyok az első élőlény, akit az anyjukon kívül láttak.
2020. jún. 30. 07:46
4/7 anonim válasza:
Kérj segítséget menhelyesektől/állatvédőktől
5/7 anonim válasza:
Ismerősöktől,családtagoktól,állatvédőktől is tudsz segítséget kérni. Próbáld őket szocializálni, amíg nálad vannak kézből etesd őket/melletted egyenek. Simogasd meg őket miután elfogadták a kaját. Játssz velük napi 30 percet.
Tedd fel őket Facebook-ra,Kiscica.hu-ra,Jófogásra...
Sok sikert
6/7 anonim válasza:
5. Vagyok. Csak NE engedd el őket. Mert még rengeteg kiscica lesz "belőlük". Ha esetleg a Te cicáid nincsenek ivartalanítva akkor őket minél előbb ivartalanítsd!
7/7 anonim válasza:
Feltétlen próbáld őket kézhez szoktatni ha nincs ott az anyjuk! Hozzánk is idefialt egy kóbor macska, a menhelyen az első dolog az volt, hogy mondták, szoktatni kell kézhez mert csak úgy van esélyük gazdát találni! Szerencsére be tudtuk vinni menhelyre őket az anyukával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!