Hogyan szelidítsem meg őket és általában ilyen állapotból mennyi idő mire viszonylag szocializálódnak?
8 hetes kor felett szabadott volna csak az anyjától elhozni, és érdemes olyan helyről cicát hozni, ahol kézhez szoktatják őket.
Előfordulhat, hogy megszelídülnek szép lassan majd, de az is, hogy soha nem fogják szívesen venni, ha megfogják őket.
Gondolom mentett ciccek. Anyamacskával mi a helyzet? Őt nem lehetett volna befogni? Meg jó lett volna pár hetet hagyni vele.
Amúgy le fognak nyugodni. Csak beszéljetek hozzájuk nyugodtan, etetés közben ha hagyja a simit, akkor cirógassátok. Fel fpgnak oldódni. Nekem 2 hetembe telt a cicankat megnyugtatni, pedig kb 10 hetesen került hozzánk. 1. héten még megfogni se tudtam. 2. héten már kaja közben simizhettem, konkretan megfogni csak a 3. héten engedte magát,amikor rájött, hogy a "lapát" kezemtől nem kell félnie. Csak ugye amikor nyúltam felé, az ilyen kicsi állatnak ilyesztő, olyan lehet mintha ráddőlne egy szekrény :D
SOK-SOK türelem, finom falatok és játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!