Hová vihetném a kutyát, szocializálódni? (rehabilitálás)
A kutyámat nem tudom normálisan odavinni más kutyákhoz, mert egyből elkezd rájuk morogni, ugatni és odakap. Kutyasuliba nem merném vinni, mert tényleg agresszív más kutyákkal kb. mindig. (bár inkább félelemből valszeg, pl. harapni sem harapott soha)
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy esetleg tudtok-e olyan helyet a X. kerület környékén, ahol vállalnák, hogy segítenek megoldani ezt. Megtanítani, hogy ilyenkor mit kéne reagáljak(nyilván az én hibám is, hogy ilyen) és őt is segítős kutyákkal segíteni.
Azért itt teszem fel a kérdést, mert valószínűleg nagyon bénán google-zok, mert nem találok sehol ilyen külön foglalkozást Kőbányán, vagy közelébe.
Szia! Kőbányán három sulit tudok, van a népligeti strázsa:
Van az Újhegyi, mi pl oda jártunk:
S van egy tükör módszeres a Harmat utca sarkán:
Érdeklődj a problémáddal e-mailben, vagy telefonon, biztos lesz megoldás :)
Esetleg ha suli nélkül szeretnéd szocializálni, az Óhegy parkban van hatalmas kutyafuttató, oda sok kutyát hordanak, bandáznak, játszanak.
Köszönöm a sok választ!! :)
Még azt ha valaki tudja: Mennyibe kerülne körülbelül egy ilyen foglalkozás? Vagy ez mindenkinek nagyon-nagyon más? Illetve, alkalmanként kellene fizetni?
Most a tükörsulit nézegetem, mert az van a legközelebb, viszont már a sima kutyasuli is elég drága, szóval érdekelne, hogy a külön foglalkozás mennyi lehet, körülbelül?
Igen, a tükörsuli meglehetősen drága. Nekünk 40 ezer volt az alapfokú tanfolyam, 7 hetes, heti 2 alkalom. Ez 3 éve volt. Azota nem tudom milyenek az árak, én csak utólag kerestem rá a többi helyi suli tanfolyam áraira, akkor hűltem el hogy majdnem kétszeresét kérik el a tükörsuliban. Nem bántuk meg, ne érts félre, a legjobb dolog volt amit tehettünk a kutyussal.
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!