Mitől lehet már másnap fura szaga az alomnak?
Figyelt kérdés
Első cicám van, ivartalanított kandúr, kitisztítottam az alomtálcát, aldis csomósodó almot tettem bele,de másnap már fura szaga volt, nem pisi-kaki szag, de mégis ilyen erős szag. (pisit,kakik rögtön kiszedtem)2020. jún. 23. 09:15
1/3 anonim válasza:
Fura, soha nem éreztem semmiféle szagot az alomból takarítás után. Pedig én is aldisat vettem, meg vagyok vele elégedve.
Elég vastagon szórtad? Lehet az aljára ragadt a kaki. Vagy a cica praclijára tapadt egy kis kosz, amit a tálca szélére, peremére kent? Töröld át vizes papírtörlővel a szélét és a belsejét is.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, 6 cm vastagon van. nem ragadt az aljára, szélére,azt néztem :/
mennyi ideig tudtad használni egyébként az almot?
2020. jún. 23. 10:09
3/3 anonim válasza:
Fú, én azért úgy heti egyszer ugye hozzátöltök, de nekünk kijárós a macska, szóval nem minden nap ott végezi a dolgát. De azért 2 hétig simán elhasználja minden probléma nélkül. Még akkor se büdi, ha lefedem, hogy ne éktelenkedjen a folyosón, amikor éppen nincs bent a cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!