Hogy viszonyultok ahoz ha a cica nyalogat?
Figyelt kérdés
Itthon egyedül én szeretem ha a cicus nyalogatja a kezemet. Anya azért nem szereti mert érdes a nyelve de én pont azért szeretem mert érdes, ti hogy vagytok ezzel?2020. jún. 22. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Szeretem
Nem szeretem
45 szavazat
1/10 anonim válasza:
Az én cicám nem szokott nyalogatni csak ha érzi a kezemen a kaját.
2/10 anonim válasza:
Én szeretem ha az én macskám nyalogatja. Vagy akkor amikor érzi a kaját az ujjamon, vagy pedig amikor nyalogatja a testét és odaraom az ujjamat, hogy nyalja már. :)
3/10 anonim válasza:
Első pár nyalás még vicces meg aranyos, de olyan érdes a nyelve a cicának hogy egy idő után elkezd komolyan fájni :)
4/10 anonim válasza:
Csiklandós, nem bánom, ha nyalogat :)
Kiskorában még megtisztogatott szeretetből, manapság már csak a kaját nyalja le 😂
5/10 anonim válasza:
Semleges. Nem zavar. De nem olyan jó érzés, mint amikor dorombol, bújik, dagaszt.
6/10 anonim válasza:
Aranyos
De annál amikor a kis boci megnyalja a kezed kevés kellemetlenebb érzés van
7/10 anonim válasza:
Nagyon nem szokott nyalogatni. Néha ha mosakszik, és olyankor simizem meg, akkor egy kicsit, gondolom az én kezemet is meg szeretné tisztítani. Az cuki.
8/10 anonim válasza:
Nem banom, ha nyalogat, de utana mindig kezet mosok.
9/10 anonim válasza:
Volt egy befogadott kóborcicánk, aki folyamatosan nyalogatott, ha megtehette.
F o l y a m a t o s a n.
Maga a gondolat nagyon cuki, meg az első pár másodperc is, de irritálta a bőröm az érdes nyelve, és már szinte fájt.
Csak ezért nem.
De amikor pl a barátomék tacsija nyalogat, az nem zavar egyáltalán.
10/10 anonim válasza:
En kimondottan szeretem ha nyalogassa a kezem a cicam,sott meg a hajamat is szokta neha,volt olyan hogy meg a szememet is megnyalta,en ilyenkor tartom oket a legcukibbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!