Hogyan tudom annyira emberekhez szoktatni a kiscicáimat hogy ne az legyen hogy csak enni jönnek haza úgy hogy az udvaron lesznek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 15:00
11/16 anonim válasza:
Nyílván ha valaki megkérdezi, hogy lopjon, gyilkoljon, stb, arra sem ötletekkel reagálunk, hanem leírjuk hogy ne csinálja, mert büntetendő...
12/16 anonim válasza:
Kismacska korukban sokat simogatod őket, beszélsz hozzájuk, nagymacskaként pedig ivartalaníttatod őket. Az ivaros kandúrok folyton nőstények után fognak caplatni, csak néha-néha térnek majd haza egy kis kajáért, az ivaros nőstények pedig évente 2-3 almot szülnek majd valamilyen biztos búvóhelyen és néha-néha térnek csak haza egy kis kajáért. Az ivartalanított macskák meg elfekszenek egész nap az árnyékban, tapasztalatom szerint.
13/16 anonim válasza:
Macskabiztos kerítés, kennel, vagy benti tartás.
Másként nem garancia, hogy az udvaron belül maradnak, és marhára felelőtlen dolog úgy állatot tartani, hogy szabadon kóricálhat bárhol. Bárhol egy kocsi alatt, bárhol egy motortérben, bárhol egy padláson ahova véletkenül bezárják, bárhol egy kis fagyálló mellett... Akit szeretünk, nem teszünk ki szándékosan ekkora veszélynek.
14/16 Miss Endzsi válasza:
Akkor gondolom a gyerekeket sem engeded ki, mert elüthetik, elrabolhatják, el tévedhet, meghalhat. Ez az élet rendje.
15/16 anonim válasza:
De kiengedem. Felügyelettel. De ahogy a gyereket, kutyát sem engedem el felügyelet nélkül a vakvilágban úgy a macskát sem. Mert én vagyok a gazdája, FELELŐS vagyok érte.
16/16 Miss Endzsi válasza:
Nem kisgyerekre gondolok, 14 évesekre például. Ők vannak kitéve a legnagyobb veszélynek, mégsem zárjuk be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!