Melyik macskasampon jobb a Biogance vagy a Héry?
Egyértelműen a Héry! A Biogance túl drága, a gazdag oroszoknak lett gyártva.
Én ezektől szoktam venni, ők a magyarországi forgalmazók( egyébkét pár éve a Biogancet is ők forgalmazták, de utána átadták egy vidéki cégnek.) : www.primavet.hu
Szia!
Én Biogancét használok a perzsa cicámon. Úgy gondolom ha kiállításra jársz akkor egy 2700 ft-os sampon ami szerintem elége egy darabig (mivel nem kell egy cicut naponta fürdetni) nem túl drága. Bár a másikat még nem próbáltam de látatlanban nem akarom leszólni. Amúgy az en perzsa cicám most volt "fül mosáson", mert mikor hazahoztuk tele volt a füle atkával...:S A fülcsepp amit kapott összezsírozta a szőrét, de ezzel a samőonnal sajna 2 fürdetés után em jött le a szőréről a fülcsepp zsíros maradványa... Szóval ha esetleg tudsz valami tuti tippet h mivel tudnám eltüntetni róla akkor várom a hozzászólásokat! :)
Szép napot!
Nagyon köszönöm a választ, és érdekes de ugyan ebben a cipőben járok :S Én is amikor hazahoztam a cicámat tiszta atka volt és mostanra sikerült kikezelni oticat fülcseppel és az én cicám is zsíros maradt:S
A héry fejlesztette amúgy ki a biogancét, a kutyakozmetikusunk is azt használja.
Van vmi groop nevű zsíroldó ma kaptam egy macskakiállításostól tanácsként csak nem tudom, hogy olyat hol lehet venni :S
Ha megtalálod, szólnál?
Köszi :)
Hihi :)
Ez vicces. Amúgy utána néztem ma de nem találtam semmit. Lehet h én is majd egy kozmetikustól fogok tanácsot kárni, mert a biogancével nem tudom neki eltünteni ezt a vackot a zsőréről. Mellesleg mi valami 3000 Ft-os fülcseppet kaptunk a dokitól és szerdáig kell még adnom neki. aztán próbálkoznék a zsír végleges eltüntetésével :):):) Vagyis szeretnék.
Neked milyen cicus van? Nekem egy 4 hónapos himalájai perzsa kislány cicám. Szofinak hívják és nagyon ragaszkodik igazi kis hízelgőgép. Mosz is itt ül velem.
Ha megtudok valamit majd írok.:)
Szép estét!
Szia!
GOOP GROMERS néven keres rá a neten. Fennt van ez a sampon, de hogy hol lehet ilyet venni azt nem találtam meg :(
ok sikert a keresgéléshez!
Holnap én is folytatom!
Jajj nagyon köszi :)
Én is megnézem :)
Nekem egy 3 hónapos Maine Coonom van:D
Annyira cuki pofa :)
Csak harap mint a veszedelem :S
De remélem ez még csak a kölyökkora miatt van. :)
Szia!
Mgtaláltad hol lehet ilyen zsír leszedő izét venni?
Mert én nem találtam meg csak a gyártót!? Most beszéltem a tenyésztővel és mondta h ő nem vette észre a többi cicán de megnézeti ezeket...pfff
Köszi a válaszokat :)
Sajnos még én sem találtam meg :S
Akkor szerintem ilyen marad :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!