Pápán tudtok ajánlani állatpatikát?
Sziasztok!
Nem igazán vagyok járatos még Pápán állatpatika témában. Tud valaki ajánlani lehetőleg a belvárosban üzletet ? Köszi előre is!!
Kösz az építő jellegű választ de a GOOGLE nem szolgál tapasztalatokkal csak címekkel ebben a témában.
Mint írtam, nem vagyok járatos a városban.
Az elsőnek üzenném mi is mikor pápa mellé költöztünk rákerestünk hol van állat patika, be állítottuk szépen a címet majd pislogtunk nagyokat hogy ott aztán ilyen nincs. Nem kell mindig egyszerre ilyen bunkónak lenni!
Kérdező mi nem találtunk akkor partikát Pápán egyáltalán így be mentünk Győrbe ott sikerrel jártunk :)
Kedves 4-es válaszoló !
köszönöm szépen tanácsodat, akkor valószínűleg én is Győrben járok majd utána. Ott bizonyára több opció van.
Természetesen igénybe veszem Google barátunkat előtte ahogy javasolták korábban 🙂
Kész...belinkelem a térképes találatot, de Győrbe megy...
Vagy! Ez a kérdés a győri állatpatika reklámja?
Seggfej egy bagázs remélem most jobb nektek tényleg :D szánalmas.
Ez másfél éve volt velünk minimum,egyszer próbáltuk meg, elég volt egyszer bolyongani a Google hülyesége miatt. Nem állatorvost kérdezett hanem patikát. Ezért mondtam Győrt mert ott tudom hogy több szuper is van biztosan. Pápát meg megszivtuk... De nekem aztán 8 ki hova megy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!