Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudom visszaszerezni a...

Hogyan tudom visszaszerezni a macskámat a szomszédból?

Figyelt kérdés

Be van zárva a házba, kiszökni nem tud mert az udvarukon kutya van. Kézzel fogható bizonyíték nincs hogy ott van de én tudom.

(Chipeltetve nincs, de sok kép van róla kisebb korából is)

2020. jún. 16. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Menny át hogy addig ott maradsz az ajtóban amig be nem mehetsz megnézni hogy a cicád tényleg nincs e ott. Ha be akarja csukni az ajtót csak tedd a lábadat az ajtóba.
2020. jún. 16. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Egy kicsit etelyesebben.

Ne kérdezz, csak mond hogy a macskadert jöttél mert gyógyszert szed, és ha N adod be, akkor nagyon hamar elpusztul.

De ha meglátja tartani, oda adod a gyoszert, 15 ezer a kétheti adagja.

Ezt csak jelentsd ki.

Ne nyamnyilaskodj és kedveskedj.

Ha megkérdezi mire kell, mond hogy szívbeteg,és vízhajtó is kell neki.

Ha nem adja oda, akkor kihivod a rendőrséget, mert ez már állatvédelmi úgy.

Honnan tudja hogy nincs benne chip?

Nálam bevált.

Azonnal visszakapták a macskám.

Azóta sem volt az udvaron..

2020. jún. 16. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Menj oda, csengess be, és kérd meg a szomszédot. Remélem sikerülni fog a macska visszahozás. :)
2020. jún. 16. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

A fénykép nem bizonyíték. Tegyük fel, hogy fehér a macska. Bármilyen fehér macskáról készülhetett, és a rendőrök is ezt fogják mondani.

A zaklatásért pedig ha rá hívják a rendőröket, főleg, mert nincs is ott a macska, nem lesz köszönöm. Nincs bizonyítéka, hogy ott a macska, csak annyi, hogy megkérdeztek 2 szomszédot, hogy övék-e a cica. El is ajandekozhattak, örökbe is adhatták valakinek, vagy simán elengedik.

Mondom, legközelebb tartsd bent a macskát, és meg van oldva.

2020. jún. 17. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Kijárós macskánál vállalni kell a kockázatot, hogy ellopják, elütik, megmérgezik, megöli egy kutya. Nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg a rendőrségen érdeklődhetsz, hogy tudnak-e segíteni.

Nekem 2 bentim van, de be vannak chippelve, plusz mivel pár napos koruk óta én nevelem őket, így tele vagyok fotókkal és mindkettőnek van olyan különleges ismeretőjegye, ami nagyon ritka. Ezt lehetne bizonyítani.

Gondolom nálad se chip se semmi, ha pl egy sima csíkos macskád van, akkor abból 1000 rohangál, bárkinek lehet.

Egyébként ha van oltási könyv, plusz fotók és tanúk, akkor megpróbálkozhatsz a rendőrökkel, mert lopásnak számít, de túl sok jóra ne számíts!

2020. jún. 17. 09:13
 16/16 anonim ***** válasza:
39%
"A szomszédnak valószínűleg megtetszett és meg akarja tartani." Tehát igazából fogalmad sincs róla hogy ott van-e a macska, csak a hasadra ütöttél és ráfogtad a szomszédra hogy tolvaj. Ennyi erővel el is gázolhatták a cicát valahol.
2020. jún. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!