Mit tegyek, hogy tudnám "visszaszerezni"?
Ha vannak képek és orvosi papírjai vigyétek magatokkal.
Ha ezek nincsenek nem tudjátok bizonyítani sajnos hogy a tiétek és nem köteles visszaadni.
Legközelebb ha látod és nem adja vissza hívogasd a cicát és "lopd" vissza :D
Huhh...Ez elég gáz...
Ha nagyon szeret valamit -akár párizsi,akármi-, akkor azzal csalogasd. Vagy hívogasd, vagy mássz át a kerítésen...xD ;] Vagy tényleg valami iratokat mutass meg a nőnek. Szóltál már a szüleidnek?
az orvosi papirjaival lehet bizonyítani!
ezek hiáynában max visszalophatod!
Nekem volt konkrétan ilyen esetem, megfogtam - (bár lehet rossz tanácsot adok - de én ezt tettem) átmentem az egyénhez és elkezdtem vele üvölteni hogy már azonnal adja vissza a cicám, ő az én cicám, ha nem adja vissza akkor kihívom a rendőrséget.
Fel is hívtam sírva a rendőséget, hogy hülyeség ilyet bejelenteni? Aztán nekem azt mondták hogy nem, komolyabban veszik mint pl. egy biciklilopást és mondták hogy ha nem oldódik meg a helyzet, kijönnek.
Ha te vagy a cica a gazdája és hívta a nevén, akkor rendőrök megállapítják könnyen kié.
Egyébként nem jött ki a rendőrség, mert nem hívtam ki őket - csak tudni akartam hogy eljárnának - e egy ilyen ügyben. - és eljárnak, elég komolyan. Ha pedig még anyukádékra hivatkozol és ők sem tesznek semmit, akkor őket lehet nem érdekli annyira a cica, így elég nehéz lesz visszaszerezni.
De menj át és követeld.
Hát.....fogas kérdés!
Én is ugyanígy vagyok,de az én cicám már 5 éve a szomszédban van.
Ha megvannak az orvosi papírok akkor menj el a nőhöz és mutasd be neki.
Ha ez nem használ akkor a Községházára vagy az Állatorvoshoz menj!
Ölel: 1 cicaszerető ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!