Ha nem tudom elviselni a szőrt a lakásban akkor nem való macska nekem?
A)Kopasz macska :)
B)Ragacs henger, robot porszívó.
Igen a kopaszcicát fürdetni kell baba tusfürdővel, kenni kell a kis bőrét babaolajjal mert ugye szőr híjján ki tud száradni, illetve ha napra megy akkor naptejjel kell kenni.
Ennyi a nagy speciális gondozása. Kicsit ápolni kell de szerintem nem vészes.
Vannak hipoallergén cicák akik nem vedlenek.
#3 vagyok, viszont ha rákeresel akkorbfigyelj mert nem minden hipoallergén cica hullajtja kicsit a szőrét, van amelyik nagyon csak nem okoz allergiás reakciót.
A Devon rex cica pl. nagyon minimálisan hullajtja a szőrét viszont ezek a macskák 300.000 forinttól kezdődnek mint minden különleges cica.
Ha tényleg nem akarod hogy hulljon a macska szőre akkor a megfelelő fajta kiválasztása mellett figyelj arra hogy törzskönyves cicát vegyél tenyésztőtől mert ha nincs törzskönyv akkor bármilyen más cica is keveredhet benne, akkor viszont nem garantált a minimális szőrhullás.
Erről a viaszos dologról a bejegyzett Sphynx kennelek nem írnak semmit a weblapjukon.
Sőt, elég igénytelen és egészséges fajtának írják le Őket.
A bőrükkel annyit kell foglalkozni, mint egy hosszszőrű fajta bundájának a fésülésével, gondozásával.
Viszont úgy tudom, hogy 400,000 az ára.
Nem való neked macska!!
Nálunk kettő van bent, ápolva vannak de mindenhol szőr van mindig. Mindenki szőrös lesz aki ide jön. Pedig minden nap porszivozok már mindenhol nem csak a szőnyeget de még a konyhában is. Ha megyek valahova bent a kocsiba a szőröző henger..
De én elfogadom hogy ez is jár velük sajnos. Nekem megéri neked nem hiszem,haza ne vigyél macskát hogy aztán az utcán meg a menhelyen kössön ki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!