Elhozott kiscicát nem tudom szeretni. Mit csináljak?
Sziasztok. Interneten keresztül kiválasztottunk egy kiscicát aki elhozhattunk. Az én ötletem volt mert szeretem a cicákat. Ahonnan elhoztuk ott a csaj nem is engedte hogy bemenjünk csak kihozta hordozóba meg sem tudtam nézni. Itthon láttam hogy még 8 hetes sincs kicsike. Azóta se éjjelem se nappalom. Rág de szó szerint mindent, almot, macskaházát, kezem. Kapar de veszettül, a kanapéba befúrta már magát, a kezem kaparófának nézi. Este nem lehet aludni mert ha egyedül marad keservesen nyávog. Sőt nappal is ha nem foglalkozol vele. Régebben volt pár cicám és egyik sem volt ilyen rossz
Nem tudom mit tegyek páromnak nem is merem mondani mert ő szereti. Én viszont nem. Amióta itt van egy filmet nem lehet megnézni nyugodtan a kanapén mert a nyakamba ugrik és rágja a nyakam meg a hajam is eszi. Teljesen tanácstalan vagyok...
Remélem lesz olyan aki konkrétabb tanácsokkal is él, mert én bevallom, hogy nem nagyon neveltem a macskákat, azon túl hogy "siccektem" ha rosszat csináltak (annak ellenére hogy nem hatott)... De az én egyik macskám vagy 9 hónapos koráig olyan volt mint a tiéd, aztán pedig olyan lett mint egy nagyon nyugis labrador retriever.
A legkedvesebb cicus a világon.
Nem tudom mikor lett ilyen pontosan, de fokozatosan megváltozott.
Azért viszonyulj a cicához szeretettel, jó táppal etesd, lássa orvos és amint lehet ivartalaníttassátok.
Én csak azt tudom elmondani, mikor én megmentettem és hazavittem egy kismacskát eleinte iszonyú fárasztó volt, mert folyamatos felügyeletet igényelt amire egyáltalán nem számítottam.
Az első 2 hónap volt nagyon nehéz, abból is az első, aztán fokozatosan önlálló lett és teljesen jól alakult minden. Erőltess magadra egy kis türelmet meg megértést ha már te akartad. Nem a macska hibája, te akartad, az meg nincs kőbe vésve, hogy az ember mindig csak jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!