Mi okból nyávognak a macskák?
Figyelt kérdés
kicsi és nagy egyaránt.2020. jún. 13. 12:12
1/5 anonim válasza:
Amilyen okból te beszélsz.
Jelzi, hogy éhes, hogy ki akar menni, be akar jönni, hogy elakar kapni egy lány cicát, hogy ki kell cserélni az almot stb.
3/5 anonim válasza:
Csak dumál. Én ha nyávogok neki, visszanyávog. Ha simán beszélek, akkor is. Meg akkor is, ha meg se szólalok. Amikor kérdeztem: megfésülködünk? Egy tisztán kivehető "nem"-et nyávogott:)
4/5 anonim válasza:
Amiért a kutyák ugatnak, a tyúkok kotkodácsolnak, az emberek beszélnek...
5/5 anonim válasza:
Sok kutató szerint csak az embernek nyávognak, de én egymás közt is hallom őket! Beszédük része a klasszikus mijáú nyávogó hangok, ahogyan a galamb szerű purrogás, nyávogásnak induló félhangok, nyekergés, recsegés szerű hangok is. Éhes, üdvözöl, elújságol valamit, bármi lehet így látatlanban a miáú oka!
A fájdalmas nyávogás intő jel lehet a gazdinak, egy má-máú pedig egy mizu, hol voltál jellegű üdvözlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!