Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Túl bújós cicák, ez normális?

Túl bújós cicák, ez normális?

Figyelt kérdés

Mindkét macskám a nyakamon lóg egész nap, egyszerre, felváltva, de kb állandóan jönnek utánam mindenhova. Nagyon imádom őket, sokat játszunk, bújunk, el vannak kényeztetve, szót is fogadnak nekem, nem harapnak vagy karmolnak, egymást is szeretik, játszanak, teljesen idilli minden. Viszont amikor aludnának azt velem együtt szeretnék, vagy rajtam, és persze ez alapból tök cuki, értékelem is, de pl pisilni már nem macskával az ölemben szeretnék menni, ha lerakom jön utánam és ugrik vissza az ölembe.... 7 és 9 évesek, ivartalanított fiúk, szobacicák.

Sok időt töltök velük, dolgozom de nem egész nap, és nem hagyom sokat magukra őket, ennyire hiányoznék nekik? Vagy féltékenység is lehet ennek oka? Mit gondoltok ez miért lehet?

2020. jún. 5. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnek es kesz 🥰 az en cicam is ilyen, de o dorombolas kozben kepes szopizni az ujjambol is.. talalt cica, es nagyon kicsi volt, gondolom ez az oka amiert megy az ujjakra :)
2020. jún. 5. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
De cuki :D Remélem én is, hogy ilyen egyszerű az oka ennek, csak na, bármilyen jól ismerem őket, felmerült bennem, hogy ez esetleg valami problémát is jelenthet, amire nem tudok rájönni.
2020. jún. 5. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ok szimplan szeretik ha kenyeztetve vannak, problema nem gondolom, hogy lenne ebbol, ne aggodj. Pisileskor pedig csukd ki oket! :D
2020. jún. 5. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ilyenek, teljesen normális.😊 Én örülök neki, hogy ennyire ragaszkodóak
2020. jún. 5. 16:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én is örülök annak, hogy ilyenek, leszámítva pár dolgot... :D

Akkor csak tudjam be annak, hogy jó gazdi vagyok és rajongás van oda vissza?

2020. jún. 5. 16:42
 6/6 anonim válasza:
100%
Igen 😊
2020. jún. 5. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!