Normális hogy ilyen sokat eszik?
Nem soványodott le a szoptatás alatt? Illetve ja, nem férges?
Nem csak terhesség és szoptatás alatt, hanem utána is többet esznek, hogy gyorsabban regenerálódjanak, mielőbb jöhessen a következő alom. Szóval nem ártana ivartalaníttatnod a cicákat, mert az is lehet, hogy máris vemhes újból.
Hát akkor csak etesd:D
(#2 vagyok)
Ha nincs baja, csak feneketlen a gyomra, akkor vigyázz majd ne egye túl magát. De lehet csak ilyen időszakában van, a macskák általában tudják ezt maguknak szabályozni, én cicám is néha pár falatot eszik egész nap, néha meg 5x jóllakik:D
Most már viheted műteni.
Enyémet szülés után 4 héttel már műtötték.
A hasa alján érzed? Ha igen, akkor azok az emlői lesznek :) Ha mégsem az akkor nem tudom.
Am normális, hogy ennyit eszik.
Ja, hát akkor nem csoda, hogy ennyit eszik. Amiket adsz neki az nem macskának való, nincs benne elég tápanyag.
A whiskas meg szemét!
Minőségi éhezésnek hívják ezt...
Olyan tápot adj neki aminek magas a hústartalma, nem ilyen nevetséges 4% mint a whiskasnak, legalább 30-40% legyen a hústartalom, de minél magasabb annál jobb.
A konzerv meg 90%-ban csak víz, ezzel etetsz és csodálkozol hogy éhezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!