11 hetes macskánál 56 dkg és 30 cm megfelelő nagyság?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__10475309-75..
3 hete írtam ki ezt a kérdést, azóta ennyi súlygyarapodás és magasságváltozás történt. Megfelelő növekedés ez a macskánál?
2020. jún. 2. 17:00
1/13 anonim válasza:
Hát, nem túl nagy a súlya, tény és való.
De semmi baja nincs, etesd csak.
Üdvözlöm a cirmost :)
2/13 anonim válasza:
Holnap lesznek 6 hetesek az enyémek 620-680g közöttiek. Nem tudsz mit tenni, nagyon pici a macskád, de gyarapodik, esetleg féreghajtó, némi vitamin nem ártana.
3/13 A kérdező kommentje:
Eddig 3x kapott féreghajtót, az utolsó 4 hete. A hétre tervezek vele elmenni kivizsgálásra, és oltásra.
2020. jún. 2. 18:08
4/13 anonim válasza:
Úgy volt, hogy fiatalabb, mint hitted. Ha március 30, akkor még csak 8hetes körüli nem? Bár úgy is kicsi a súlya, képet küldesz?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem, kiderült, hogy márc. 17-en született, ez már hivatalosan fel van jegyezve.
2020. jún. 3. 10:45
7/13 anonim válasza:
Akkor baromi pici, az én tökfej kismacskám 4 hetesen volt kidobva, csont soványan volt 40 deka és bár nagy növésű, de 12 hetesen meghaladta a 2 kilót.
8/13 anonim válasza:
Képet tudsz mutatni, hogy az alakja látszódik?
9/13 A kérdező kommentje:
2020. jún. 3. 16:16
10/13 anonim válasza:
Nagyon apró, hogy megtartod egy kézben ennyi idősen, durva.
Nem tudom, esetleg csináltass neki vérvizsgálatot, hátha valami betegség, de lehet, hogy genetika, vagy a kiskori rossz bánásmód, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!