Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy másfél hónapos kiscicát...

Egy másfél hónapos kiscicát már ellehet hozni az anyjától?

Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 07:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Nekem a pár hetesen kidobott kiscicáim is barátságos, egészséges, jó gyerekek voltak. Ha van rá elég időd, hogy sokat foglalkozz vele, neveld, szeresd, akkor mindegy mikor kerül hozzád, ragaszkodó és szeretetteljes lesz.
2020. máj. 30. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

egyszer pár hetes - még szopnia kellett volna - kiscicát hoztam el, az indok: egyébként elpusztították volna. jól írta fentebb valaki. kezelhetetlen, agresszív, verekedős cica lett. pedig játszottam vele, gondoztam őt és együtt is aludt velem.

várj még

2020. máj. 30. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A te cicád ki volt dobva, így nem volt más választás.

A kérdésben szereplő cica szerencsére nincs ilyen helyzetben.

Ne vedd egy lapra a két szitut. Ha lehetőség van rá, a cicát legalább 8-10 hétig hagyni kell a családjával.

2020. máj. 30. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

#11 vagyok.

Tudom, hogy a kettő nem ugyanaz, csak azért írtam, hogy nem minden esetben lesz viselkedészavaros, ha korán el lesz szakítva az alomtól.

Mert bár nem tudom, hogy mitől függ ez, de biztos nem az elválasztástól, mert mind a 6 cicám korán kidobott volt, mégse problémás egyik se.

2020. máj. 30. 13:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2020. máj. 30. 15:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm és 8 hetesen fogjuk elhozni végül
2020. máj. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!