Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem jött ki az állatorvo...

Miért nem jött ki az állatorvos? Nem mondott semmit

Figyelt kérdés
Ez picit régebbi stori de ma napig nem értem. A cicánkon észrevettük hogy fáj a lába, ez volt pénteken. Hétvégén nem jön ki az állatorvos ezért csak reménykedtünk hogy jobb lesz neki. Nem lett jobb ugyanúgy láttuk hogy fáj neki. Hétfőn kijőtt az állatorvos megvizsgálta és adott neki szurit. Azt mondta hogy ettől jobbnak kell lennie és hogy csütörtökön jön vissza és kap egy újjab szurit. Csütörtökön nem jött. Tudni kell hogy ez az állatorvos nem mondja hogy délelött vagy délután jön csak annyit hogy mielött jön azelött egy öt percel felhívja az adott embert. A cica egy szuritól jobban lett és a lába se fájt de én nem értem hogy miért nem jött ki. Nem hívtuk fel pedig kellet volna.

2020. máj. 26. 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy 1 éves sztori. Már nem tök mindegy?
2020. máj. 26. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teljes egészségügyben így van: Nem az orvos dolga a páciensek után futnia. Ha nem mész el a megbeszélt időpontra, akkor kezét csókolom, behívja a következőt. Végülis nem kötelező a vizsgálat, csak ajánlott a saját érdekedben. A felvázolt helyzetben is ugyanez volt: Megbeszéltétek, hogy jön csütörtökön, de mivel nem hívtátok, ezért úgy gondolta, hogy már jól van a cica és nem tartjátok fontosnak a vizitet.
2020. máj. 26. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!