2 éves ivartalanított fiú cicám egyik napról a másikra "elfelejt" szobatiszta lenni? Nagy szükségünk lenne tippekre, akik jártak már így!
Figyelt kérdés
Baba korától nálunk van, soha semmi panasz nem volt rá, és csak benti.2020. máj. 25. 15:14
1/3 anonim válasza:
Stressz, vagy betegség.
Ha szokatlan valami történt otthon, akkor is szokott ilyet csinálni.
Vagy ha a pisi megy félre, és nehezen végzi a dolgát, akkor betegség is lehet, akkor állatorvos.
2/3 anonim válasza:
Ha nem stressz miatt van, akkor érdemes kivizsgáltatni, lehet pl.húgykő is vagy bármi más. A macskák ok nélkül nem végzik máshol a dolgukat.
3/3 anonim válasza:
Nekem egy kb. 10 éves ivartalanított lány macskám van, ugyanez a jelenség. Ott ahol van elvégez minden dolgát, mind a 2 félét. Korábban nem volt ez vele, ami érdekes mindíg nyáron múlik el a szobatisztasága, ősszel/télen általában visszajön. Elég idegesítő, azt olvastam pl. lehet oka ennek, hogy valamilyen fájdalma van ürítés előtt, végül is szaladgál, és csúnyán szávog. Nekem is ez a tippem,, bár nem tudom milyen betegség az ami télen meg elmúlik magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!