Nem sokára 2 kiscicát fogok örökbefogadni. Benti-kinti cicák lesznek és az "alom" kérdéssel kapcsolatban kérnék segítséget? Többi lent.
Nagyon rendes tőled, hogy beengeded őket, mer'hát van ugye bunda is. 👏
Ugye?
Nem nagyon ertem az itt utolso par hozzaszolot:) az elso hozzaszolok normalisak voltak.
En olyan helyen lakom (egy nagyon kis telepules) ahol az a fura ha valaki beengedi a macskat a hazba. Ha nincs is vedett helyuk mondjuk, ott a pajta ami tele van szenaval ott is nagyon jo helyuk van:) (ami nalunk minden haznal van) ezenkivul ott a padlas is.
Tehat tenyleg nem ertem😁 ha szereted a macskadat es az allataidat ugy amblokk az nem azt jelenti hogy veluk kell aludnod es bekell engedni a hazba. Kiskorom ota sosem volt allat bent a hazban, megis tobb allat fordult szerintem meg nalunk mint az itt utolso kommenteloknel. Mi nem csak azert foglalkozunk az allatokkal mert megvesszuk oket:) volt nalunk mar sundiszno es ozgida is aki idetevedt. Adtunk nekik etelt es visszavittuk oket az erdobe. Nem igazan értem minek irtok a kerdes ala ha nem a kérdéssel kapcsolatos tanacsotok van:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!