Elvinnéd a cicádat egy macskajátszóházba?
Van cicám, de nem vinném el. AZért nem, mert csak benti cica, és szinte sokkot kap ha a komfortzónájából kirángatnám. Macskák amúgy sem szeretnek "utazgatni", a nap jelentős részét inkább alvással töltik ki. Az a macska amelyik szeret mászkálni, vagy kint macska lévén mozogni, azok sem szívesen mennek tovább a maguk által kijelölt zónájukon kívül.
A másik, hogy a macskák között sokkal erősebb a dominencia a másik macskával szemben. Ha nincs ivartalanítva akkor inkább durva cicaharc lesz a vége a játéknak.
Így biztos vagyok benne, hogy a macskajátszóház hamar csődbe menne.
Biztos hogy nem vinném. Ha a macskák habitusára gondolok, akkor több olyan egyed van, ami nehezen szocializálódik más egyedekkel. Az összeszoktatás is egy nehéz procedúra két macska közt.
Ha lenne is csak ivartalanított macskákkal. De sajnos gondolni kell a macskák közti vírusokra is, élősködőkre. Azt mondanom se kell, hogy az oltások meg alap dolog lenne.
Akkor se vinném. Ha a macskám új helyre kerül 2-3 napig bizalmatlan azon a helyen és félénk, bújdosik.
Otthon is tud játszani és többnyire én játszok vele, nem egyedül van
ma 21:03 vagyok
Mint írtam van macskám. Csak benti brit shorthair ivartalanított fiú. 6 éves.
Én éppen most agyalok, hogy miképpen oldjam meg a cicám helyzetét ha mi 2-3 hétre el akarnánk menni nyaralni. De eddig még nem találtam megoldást rá-
Már az kisebb sokkot jelent neki, hogy elvisszük a fél órányira található állatorvoshoz kocsival. Már az sem tetszik neki, ha az egyik családtag hetekig nincs otthon. Ezért nem vinném el idegen helyre, mert mint írtam a cicák nem szívesen hagyják el a komfortzónájukat. Az idegen hely mindig sokkolja őket, még úgyis, hogy a gazdijuk ott van velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!