Miért szívatnak a jófogáson? Már vagy a 6. ilyen eset ..
Figyelt kérdés
Írom: Üdv, érdekel a kiscica! Mennyi idős, fiú vagy lány? Elmondják,válaszolok: akkor szeretném őt, lefoglalhatom? Írják igen, erre mire fél óra múlva visszalépek, látom, közben írt, hogy akkor biztos kell a cica? Írom ugye kb fél óra késéssel, hogy igen, erre írja egy nap késéssel, hogy bocsi, de más előbb írta biztosra .... Most ez mi? lefoglalom, visszakérdez, későn írom le MÁSODSZOR, hogy IGEN, erre már másé? Már vagy 6 alkalommal eljátszották ezt velem, mással is történik ilyen?? Volt, hogy azt is megbeszéltük, hogy melyik nap tudok menni, neki a délelőtt jó, oké, mondom megoldom, akkor megyek délelőtt és megint a visszakérdezés és mire válaszolok már más foglalta ...2020. máj. 24. 09:57
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2020. máj. 24. 13:49
12/15 anonim válasza:
A szaporítókkal sincs semmi baj. Nekem Maine Coonom van. Teljesen egészséges cica és fajtiszta. A különbség csak az volt, hogy valaki 200 ezerért veszi meg, én pedig megvettem 20 ezerért.
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok: persze be is csaphatnak, erre számítani kell, ha fajtiszta cicát akarsz, anyát és apát megnézni, de nekem az is elég volt, ha csak hasonlít egy Maine Coon-ra, felőlem keverék is lehet.
14/15 anonim válasza:
Én is így jártam jófogáson a házicicát hirdetőkkel. Ha te másnap délután, munka után érsz rá, de megígéri neked, és megbeszélitek, hánykor, hol, akkor is odaadja annak, aki odamegy délelőtt. Többedszerre sikerült csak cicát találnom.
15/15 andicserhalmi válasza:
Ez nem csak cicákra szűkül !!Ilyen a mai nagy magyar becsület.Többször jártam már én is így!Akkor ,amikor írásbeli szerződéseket is simán fel lehet rúgni ,akkor egy egyszerű "adott szó"..... Ezen lépj túl ,ne rugózz rajta!A hiba nem benned van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!