Miért szívatnak a jófogáson? Már vagy a 6. ilyen eset ..
Hát nekem meg egyszerűbb írni, mert közben tudom nézni a naptárat, menetrendeket, hogy melyik busz megy olyankor, mire érek oda, mennyit kell menni onnan, stb. De akkor majd mostantól telefonon hívom a hirdetőt.
Köszi a válaszokat.
Ott annak adjak, aki elobb megy erte, teljesen mindegy milyen allatrol van szo es sajnos javareszt az is mindegy nekik hogy ki viszi el.
Egyszer a parom mar kiert a varosbol a vonattal hogy elmenjen a vilag vegere valahova egy kis telepulesre a megbeszelt kutyusert amit biztosra beszelt az illetovel. Eloszor nem tudta elerni telefonon, aztan FELUTON VOLT, amikor egyszer csak felvette az a fszakalap a telefont vegre es kozolte, hogy ja, mar elvitte valaki mas tegnap.
Bár én nem állatot adtam el, de árultam már olyan terméket, amire nagy volt a kereslet, és annak adtam el, aki a legrugalmasabb volt, és aki a legkorábban egy olyan helyszínre tudott jönni, amiért nem kellett feleslegesen órákat utazni... Próbáltam etikus lenni és az első érdeklődőnek eladni a cuccot, aztán az lett a vége, hogy találkozó előtt fél órával benyögte, hogy mégsem tud ott lenni...
Ajánlom, hogy legyél határozott és rugalmas, az első érdeklődő leveledben már ajánlj fel egy helyet és időpontot, hogy az eladó tudja, komolyan érdeklődsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!