Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám bekakilt a szoba...

A cicám bekakilt a szoba sarkába. Jól tettem, ha inkább az udvarra raktam?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömtől hoztam 2 cicát(fiú-lány).Eddig szobában voltak.Úgy lettek nevelve, hogy alomba piszkítanak, de ma bekakilt a sarokba sőőt még a ruháskosárba is(szerencsére nemvolt benne ruha).Általában napközbe kiszoktam engedni őket az udvarra, hogy szokják a kinnti környéket.Nemlessz semmi bajuk este?Nem szöknek el?(Mégcsak 2 hónaposak a ciccek.)

Köszönöm a válaszokat!=)

16/L

2010. júl. 29. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Mama ilyenkor megfogta a cicát és beleütötte az orrát a kakiba. Soha többet nem kakilt be. De szerezz be valamilyen (nem lapos) tálcát és tegyél bele almot. Ez lesz a cicák WC-je. Udvarra még túl kicsik.
2010. júl. 29. 21:41
 2/7 Allison ***** válasza:
100%
Ha állatot akarsz akkor nevelned kell. Az bizony nem úgy megy hogy az első kudarcnál kivágod! Esélyes hogy elkóborol vagy valamelyik macska bántja éjszaka.
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Nekem eddig az összes macskám kinti volt és nem volt semmi bajuk (utcamixek voltak). Most egy van. de ő is kiskora óta kint van. Nem lesz annak semmi baja (ösztönök)
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és ne kényeztesd el ;)
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

éjjelre még hívd be! még kicsit kicsik! jobb a biztonság!

MAjd pár hét múlva inkább

2010. júl. 29. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát ahonnan elhoztuk ott is kinnt laktak az udvaron.(az annyuk meg a testvéreik, azért is hoztam ink 2őt)

Először amikor megkaptam, akkor 1 régi tepsi volt a wc-jük de én vettem nekik fedeles wc-t, mert abból kevésbé jön ki a kavics meg a büdös szag, de úgyvettem észre, hogy mióta a fedeles wc van azóta csinálják ezt.Lehet hogy azzal van a gond?

2010. júl. 29. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, a fedelest is megszokják, csak meg kell mutatni. Figyeld őket, és ha épp wc-zni akarnak, tedd oda őket és kapargass bele az alomba te a kezeddel, majd az ő kis mancsukkal. Türelem! én félteném őket kint estére...
2010. júl. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!