Nem tudom hogy hívjam!?!?!?
Figyelt kérdés
Van egy fekete fiú cicám és van neki egy kis nyakkendője de nem tudom hogy milyen nevet adjak neki.
Kérlek segítsetek.
2010. júl. 29. 18:23
11/16 anonim válasza:
A miénk Zserbó bár ő cirmos.:)
12/16 Holdtündér válasza:
Én nem vagyok híve annak, hogy a külső jellemzői alapján nevezzek el egy állatot.
Ahogy magam elé képzeltem a tiéd a leírtak alapján, ez a név ugrott be: Nokedli. :)
De a Prézli is cuki. :D
14/16 anonim válasza:
Gyere macska! Bámuld egy ideig, majd eszedbe jut valami.
Ha majd gyereked lesz, annak a nevét is a GYK-n kérdezed meg? Nem igaz, hogy ennyi fantáziátlan ember legyen!
16/16 anonim válasza:
Nekünk 3 macskánk van, és folyton alakul szrencsétlenek neve... Az egyik: Picici-ként kezdte, de marhanagy lett, akkor Cickánnyá változott, meg Pufivá, Puffanccsá, most épp Pufuró. De néha Munyó... A másik emberi nevet kapott: Domingo, abból lett Domesz, abból Domestos... de még alakulhat... Az öreg cicánk meg Pindurci volt, utána Mucivá alakult öregségére (most 12 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!