Benti macskát ki lehet úgy vinni, hogy hosszú pórázra rakjuk, amiből tud magának húzni?
Figyelt kérdés
Persze megvan az összes oltása, az is, ami a kinti macskáknak kell, pedig eddig csak bent volt tartva.
Lehet így baja kint? Úgy gondoltam, hogy kint vagyok vele. A szüleim szerint kint is lehet hagyni egyedül 1-1,5 órára, ha jó idő van árnyékban, de szerintem így is számos veszély leselkedhet rá, mellesleg állatot tilos kikötő és ez is az egyik formája.
2020. máj. 6. 23:34
1/7 A kérdező kommentje:
Kikötni*
2020. máj. 6. 23:35
2/7 anonim válasza:
A legtöbb macska utálja a pórázt, amúgy is baromi veszélyes. Belegabalyodik, kibújik belőle, felakad, megfojtja magát, stb. Hámmal szokták megpróbálni, de az sem igazán működik.
A macskából sosem lesz kutya..
3/7 anonim válasza:
A mienk nagyon lapítva mászkált, de arra amerre ő akart. És nekünk kellett őt követni. Hámmal vittük, de nem úgy volt hogy majd jön velünk. Ő sétáltatott minket. De láttam már idős nőt aki így sétáltatta a cicáját és az szépen ment vele.
4/7 anonim válasza:
Ha kiskorától fogva hozzá van szoktatva a hámhoz, akkor persze, lehet úgy sétáltatni. De ha úgy nőtt fel, hogy soha nem tettetek rá, csak most gondolsz egyet és ráadod a már felnőtt macskádra, akkor nagy valószínűséggel már nem lehet rászoktatni, mert nem fogja elviselni magán.
5/7 Erik.-.vagyok válasza:
Hát nekem nincs macskám de barátomnak van és jól viseli a macskája meg legalább ki is mozdul
6/7 A kérdező kommentje:
És ha hámra, hosszú pórázra raknám a kertbe biztonságos helyre, árnyékba vízzel, egyedül kint lehet hagyni kb 1 órára? Ha esetleg megtámadná egy másik macska, nem tudna menekülni, ezért kételkedem.
2020. máj. 9. 20:03
7/7 anonim válasza:
Nem érdemes, hidd el, egy macska nem értékeli azt, hogy kirakod egy órára pórázon. Nem fog lecsücsülni és csendben nézelődni, hanem azonnal menekülni próbálna. Így semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!