Egy beagle kutyát milyen hosszú távra lehet vinni futni?
Figyelt kérdés
Beagle kutyát szeretnék, de én rendszeresen futok 3-4 kilométert. A kutya is csatlakozhat?2013. júl. 7. 10:49
2/7 anonim válasza:
Azért ez függ attól is, hogy mennyire edzett a kutya, mennyi idős, stb. Nem lehet csak úgy nekiállni futni vele, edzetni kell. Én rögtön nem vinném 3-4 km-t.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Természetesen nem is futással kezdeném, hanem sétával és fokozatosan növelném a távot. Csak az érdekelt, hogy kibírja-e.
2013. júl. 7. 17:23
6/7 A kérdező kommentje:
Remek, ennek nagyon örülök!!! :)
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. júl. 9. 17:05
7/7 anonim válasza:
Nekem is beagle kutyusom van és simán futok vele 10km-t. Csak néha a lemaradozást kell belekalkulálni, de ez nem vészes. Lazán bírják a hosszabb távokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!